Au început filmările la lungmetrajul inspirat de jocul Gran Turismo. Apare în 2023

de Alexandru Monenciu
Marti, 15.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sony anunță că au început filmările la lungmetrajul inspirat de jocul Gran Turismo. Premiera va avea loc în 11 august 2023, iar pe lista actorilor îl găsim și pe Orlando Bloom.

Cei de la publicația Hollywood Reporter scriau la mijlocul lunii septembrie despre un viitor film inspirat de jocul Gran Turismo.

Acum, Sony anunță că au început filmările la pelicula care va avea premiera în 11 august 2023. Filmul va fi o adaptare după povestea reală a unui tânăr jucător care a câștigat o serie de competiții Nissan și care mai apoi ajunge pilot profesionist.

Ideea pare întărită de imaginea, chiar dacă neclară, publicată pe conturile de socializare Sony și Gran Turismo. Pe fundal apar cel puțin patru Nissan GT-R de competiție.

Misterioasa competiție seamănă cu GT Academy. În lumea reală, această competiție a descoperit câțiva piloți talentați, inclusiv Lucas Ordonez care are o serie de podiumuri în cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Știm deja că pe lista actorilor îl vom regăsi pe David Harbour, cunoscut pentru rolul Jim Hopper din "Stranger Things". Alături de el vor mai juca Orlando Bloom și Darren Barnet. Scenariul este semnat de Jason Hall și Zach Baylin, ambii nominalizați la Oscar.

via Sony Pictures

Comentarii (1)

  • super joc
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru