VIDEO: Primul trailer cu noul film Gran Turismo. Premiera va avea loc în 11 august

de Tiberiu Safta
Joi, 05.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sony a publicat primul trailer oficial cu noul film Gran Turismo, bazat pe seria de jocuri video cu același nume. În noul lungmetraj vor juca actori renumiți, precum Orlando Bloom și David Harbour, iar premiera filmului va avea loc în 11 august.

Celebra serie de jocuri video Gran Turismo primește în acest an o adaptare cinematografică. Noul film, care poartă același nume cu franciza de jocuri video, a fost anunțat în luna mai a anului trecut, iar lista de actori care joacă în acest lungmetraj include și nume faimoase ca Orlando Bloom și David Harbour.

Filmul va reda povestea lui Jann Mardenborough, un pilot de curse britanic, care a devenit cel mai tânăr câștigător al competiției Nissan GT Academy în 2011. Rolul său este jucat de actorul Archie Madekwe. Filmările pentru noul lungmetraj au durat 7 săptămâni, iar regizorul filmului Gran Turismo, Neill Blomkamp s-a folosit de camerele speciale Sony Venice 2 cu sistemul de extensie Rialto.

Cu ajutorul acestor camere sunt redate imagini din spații mici la nivelul de rezoluție IMAX. Astfel de camere au fost folosite, de exemplu, în cockpit-urile prototipurilor de anduranță. Alături de aceasta, sistemul de extensie i-a permis lui Blomkamp să recreeze mai multe unghiuri văzute în jocurile video, cum ar fi vederea la persoana a treia cu camera îndreptată către spatele mașinii.

Premiera noului film Gran Turismo va avea loc în 11 august 2023.

via Sony

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru