Filmul Bullitt se întoarce. Noua versiune a peliculei va fi regizată de Steven Spielberg

de Alexandru Monenciu
Luni, 21.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Steven Spielberg va regiza o nouă versiune a legendarului film Bullitt. Bradley Cooper va juca rolul detectivului Frank Bullitt.

Filmul Bullitt, din 1968, este un adevărat clasic pe care orice împătimit auto trebuie să îl vizioneze măcar o dată.

Cu Steve McQueen în rol principal, filmul a rămas în istorie pentru scena în care locotenentul Frank Bullitt, la volanul unui Ford Mustang verde, este urmărit pe străzile din San Francisco de răufăcătorii care se aflau într-un Dodge Charger negru.

Potrivit presei de peste Ocean, Steven Spielberg va regiza o nouă versiune a lui Bullitt. Aceasta nu va fi un remake al filmului clasic, iar rolul principal îi va reveni lui Bradley Cooper.

Primele informații despre noul Bullitt au apărut în luna februarie. De atunci, proiectul a început să prindă contur și, între timp, a fost cooptat și un scenarist foarte cunoscut la Hollywood.

Filmul a contribuit, de asemenea, la popularitatea modelului Ford Mustang. Un exemplar folosit la filmări a fost vândut, în 2020, cu 3.4 milioane de dolari.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru