Film inspirat de jocul Gran Turismo. Premiera va avea loc în 2023

de Alexandru Monenciu
Vineri, 16.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anul viitor, mai exact în 11 august, va avea loc premiera unui film inspirat de jocul Gran Turismo. Printre actori se numără și David Harbour, cunoscut pentru rolul din "Stranger Things".

Gran Turismo este unul dintre cele mai populare jocuri cu mașini. Cea mai nouă versiune, Gran Turismo 7, a fost lansată pentru Playstation 4 și 5 la începutul lunii martie 2022, iar jucătorii au la dispoziție peste 400 de mașini din care să aleagă.

Anul viitor va apărea și un film inspirat de Gran Turismo. Potrivit celor de la Hollywood Reporter, premiera va avea loc în 11 august 2023.

Scenariul este semnat de Jason Hall (American Sniper) și Zach Baylin (King Richard), ambii nominalizați la premiile Oscar. Nu știm, încă, cine va juca rolul principal, dar printre actori se va număra și David Harbour, cunoscut pentru rolul Jim Hopper din "Stranger Things".

Filmul Gran Turismo va fi o adaptare după povestea reală a unui tânăr jucător care a câștigat o serie de competiții Nissan și care mai apoi ajunge pilot profesionist. Deși nu a fost numită, competiția în cauză seamănă cu GT Academy.

Așa cum spuneam, premiera filmului Gran Turismo va avea loc în 11 august 2023.

via Hollywood Reporter

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru