Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Hyundai N, noua divizie sportivă a coreenilor, va dezvălui trei concepte în această toamnă

Publicat Miercuri, 26.08.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Hyundai N, noua divizie sportivă a coreenilor, va dezvălui trei concepte în această toamnă - Poza 1
Hyundai N, noua divizie sportivă a coreenilor, va dezvălui trei concepte în această toamnă - Poza 2
Hyundai N, divizia coreeană care va încerca să pună probleme Renaultsport și Opel OPC, anunță lansarea a două concepte futuriste și a prototipului mașinii cu care va alerga în WRC 2016. Toate vor fi expuse la Salonul Auto de la Frankfurt.

Știm deja că Salonul Auto de la Frankfurt va marca un moment important în istoria Hyundai: prezentarea oficială a diviziei sportive N.

Versiunea Hyundai i30 de 300 CP va fi primul model din gama de performanţă N a mărcii coreene

Ce nu știam este că debutul oficial va fi marcat de introducerea a trei concepte pe scena celui mai important salon european al sfârșitului de an. Două dintre prototipuri vor avea rolul de a aprinde imaginația fanilor și de a anunța direcția în care se îndreaptă divizia sportivă, iar cel de-al treilea va reafirma brandul ca un competitor important în WRC.

Hyundai i20 WRC: conceptul viitoarei mașini de raliu

Eforturile noului brand N vor fi susținute și de activitatea Hyundai în Campionatul Mondial de Raliuri. Dovadă a performanțelor obținute în WRC va sta și prototipul unui Hyundai i20 WRC, așteptat să se bată pentru podium în 2016. Conceptul va fi așezat la standul Hyundai în cadrul aceluiași Salon de la Frankfurt, alături de un exercițiu de design curajos, care se aliniază trendului actual.

Hyundai N2025 Vision Gran Turismo: conceptul dedicat lumii virtuale

Esential 300 de cai putere oferă propulsorul de 2.0 litri turbo, instalat pe conceptul Hyundai RM15.
Este vorba despre Hyundai N2025 Vision Gran Turismo, un supercar destinat celebrului joc Gran Turismo, creat special pentru el, dar gândit ca un promot al tendințelor de design pe care le vom vedea în gama Hyundai N.
Designul a fost deja anticipat de două imagini de tip teaser, iar Hyundai promite că supercarul va fi alături de fanii săi în popularul joc video.

Hyundai RM15 Concept: 300 de cai care ar putea ajunge pe i30

Lista premierelor de la standul Hyundai va fi închisă de RM15 Concept, un studiu care va încerca să sugereze pasiunea companei pentru performanță și, de ce nu, să anticipeze ceea ce vom vedea sub capota viitoarelor modele N. Conceptul RM15 va avea un motor central de 2.0 litri turbo, capabil să dezvolte 300 de cai putere.

Urmareste Automarket
Acest tren de propulsie este testat în prezent pentru a putea fi instalat pe viitoarele modele N.
Cel mai probabil, el va fi gata în 2016 și va putea să echipeze actualul i30, care va deveni astfel un hot hatch demn de competiția cu Opel Astra OPC, Honda Civic Type R sau Volkswagen Golf R.


Comentarii (2)

  • Cu " N " care vine de la nulitate , bineinteles!
    3 1
  • Quickly... to the Batmobile!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru