Volkswagen GTI Supersport Vision Gran Turismo: un nou concept creat special pentru simulatorul auto

de Sebastian Toma
Marti, 14.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a prezentat modelul său virtual pentru jocul Gran Turismo 6. El se numeşte GTI Supersport Vision Gran Turismo şi va putea fi accesat în cel mai recent update al simulatorului.

Volkswagen GTI Supersport Vision Gran Turismo este propunerea mărcii germane pentru jocul Gran Turismo 6. Producătorul german a intrat în lista destul de lungă a constructorilor care au dezvoltat modele virtuale pentru popularul simulator auto oferit doar pe platforma PlayStation. Cei de la Volkswagen nu sunt la primul lor concept pentru Gran Turismo, modelul cel nou fiind succesorul lui GTI Roadster Vision Gran Turismo.

Vision Gran Turismo - conceptele virtuale fascinante construite pentru Gran Turismo 6

Noul model este un hatchback cu trei uşi care are o caroserie cu design agresiv şi care foloseşte elemente din fibră de carbon pentru o masă cât mai redusă. Raportul putere/greutate al acestuia este de 2.5 kilograme pentru fiecare cal putere din dotare, ceea ce înseamnă o masă totală de peste o tonă având în vedere cei 503 CP oferiţi de motorul VR6 TSI. Unitatea de cilindree neprecizată dezvoltă 665 Nm şi este cuplată unei transmisii DSG cu şapte trepte şi legată sistemului de tracţiune integrală 4Motion.

Datorită acestora, GTI Supersport poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.6 secunde şi să atingă o viteză maximă de peste 300 km/h, totul la nivel virtual.

Gran Turismo 6 s-a lansat în România: peste 1.200 maşini disponibile

La fel ca fiecare concept Vision Gran Turismo, legăturile dintre exemplarul virtual şi modelele de serie ale fabricantului căruia îi poartă sigla sunt minime şi se rezumă la nivel estetic. Chiar şi atunci, vorbim despre exagerarea unor trăsături stilistice specifice mărcii şi apelarea la diverse modificări extreme la nivelul plafonului, montanţilor parbrizului şi bosajelor roţilor, totul pentru un look cât mai agresiv.

Via Volkswagen

Comentarii (1)

  • Brembo
    Peugeot 308 R Hybrid - 500 cai,nu la nivel virtual ci cat se poate de real
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru