Gran Turismo 6 s-a lansat în România: peste 1.200 maşini disponibile

de Sebastian Toma
Vineri, 06.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Al şaselea joc din seria Gran Turismo a fost lansat în România. Simulatorul include şi avanpremiera lui BMW M4, model care va fi prezentat ulterior pe internet şi în realitate.

Esential 15 ani de istorie are în spate seria Gran Turismo.
Gran Turismo 6, cel mai recent titlu al fracizei celebre a celor de la Sony, a debutat în România. Lansarea a fost făcută în acelaşi moment la nivel internaţional, lucru care se întâmplă destul de rar în ţara noastră pentru diferite noutăţi, indiferent de industrie. La fel ca la fiecare titlu din franciza Gran Turismo, dezvoltatorii şi-au propus să dezvolte cel mai realist şi cuprinzător simulator de curse apărut vreodată pentru console. Al şaselea titlu din serie are o colecţie de peste 1.200 autoturisme şi 37 de piste de curse. Printre noutăţi se numără circuitele Silverstone (Regatul Unit), Mount Panorama (Australia) şi Ascari Race Resort (Spania). Jucătorii lui Gran Turismo 6 pot şi să concureze online, iar cei de la Sony pregătesc şi o soluţie de comunicare prin intermediul propriilor dipozitive mobile ale utilizatorilor, aceştia având deja posibilitatea să comunice audio şi prin texte cu alţi gameri.

Noul titlu din celebra serie marchează o premieră pentru lumea simulatoarelor, acesta urmând să prezinte versiunea de producţie a lui BMW M4 Coupé înainte de lansarea oficială. Modelul de performanţă din Munchen va fi recreat în Gran Turismo 6 şi va deveni disponibil anul viitor, fiind promisă o versiune fidelă a M4 Coupé, care va fi oferită jucătorilor prin intermediul unei actualizări gratuite (DLC), care va apărea la scurt timp după lansarea jocului.

Urmareste Automarket
“Este incredibil ce am atins în cei 15 ani de când a apărut primul joc Gran Turismo, dar nu putem spune că ne-am oprit din procesul de inovare.
Ne-am dorit ca Gran Turismo să reprezinte un nou tip de joc de curse, care să se concentreze pe realism şi, astfel, să-i inspire pe entuziaștii de automobilsim din întreaga lume. Evoluţia incredibilă a seriei este cel mai important factor care motivează Polyphony pentru a-şi continua eforturile de a redefini şi rafina în permanență genul simulatoarelor de curse”
, declară Kazunori Yamauchi, creatorul seriei Gran Turismo şi preşedintele Polyphony Digital Inc.

Interfața jocului a fost regândită pentru a face meniurile din Gran Turismo 6 mai ușor navigabile, iar dezvoltatorii îşi propun să ofere actualizări regulate. Pentru relizarea lui GT6, Polyphony Digital a încheiat parteneriate cu 28 dintre cliderii industriei auto, pentru a crea noi autoturisme sub inițiativa Vision Gran Turismo. Printre giganții industriei automobilistice se numără: Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, Bertone, BMW, Daihatsu, Ford, GM, Hyundai, Honda, Infiniti, Italdesign, Jordan, Lamborghini, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nike, Nissan, Peugeot, Subaru, SRT(Chrysler), Tesla, Toyota, Volkswagen, Zagato.

Via Sony

Comentarii (1)

  • "Printre giganții industriei automobilistice se numără: Alfa Romeo, Alpine, ...........NIKE ?????.........." WTF?
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru