Imagini camuflate cu prototipurile viitoarelor M4 Coupe și M4 GT3: modelul de stradă va fi prezentat în luna septembrie, în timp ce versiunea de competiții va debuta în 2021

de Cornel Șocariciu
Luni, 24.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o serie de imagini noi cu prototipurile viitoarelor M4 Coupe și M4 GT3. Noul BMW M4 va fi prezentat în a doua parte a lunii septembrie, în timp ce modelul destinat circuitelor va putea fi admirat din 2021.

La începutul lunii iulie, BMW a publicat primele imagini camuflate cu prototipurile viitoarelor M3 și M4 Coupe. Câteva săptămâni mai târziu, nemții au anunțat dezvoltarea versiunii de circuit M4 GT3 și au oferit câteva fotografii realizate în timpul primului test pe circuit.

Acum, BMW a publicat un nou set de imagini cu prototipurile viitoarelor M4 Coupe și M4 GT3. Imaginile au fost realizate pe Red Bull Ring cu câteva zile înaintea cursei de Moto GP care s-a desfășurat weekend-ul trecut pe circuitul austriac.

"BMW M4 Coupe şi M4 GT3, echivalentul său din motorsport, sunt simboluri ale diviziei M şi, totodată, reprezintă exemplele principale ale transferului de tehnologie din motorsport în producţia de serie, şi invers. De la început, ambele modele au fost dezvoltate în paralel, astfel încât împart același ADN", a declarat Markus Flasch, directorul executiv BMW M.

Atât BMW M4 Coupe, cât și versiunea de circuit M4 GT3 vor miza pe serviciile motorului pe benzină S58 de 3.0 litri cu șase cilindri.

În cazul modelului de stradă, unitatea va fi disponibilă în versiuni de 480 CP și 510 CP. Varianta cu 480 de cai putere fi disponibilă cu o transmisie manuală cu șase trepte, în timp ce pentru versiunea de 510 CP, nemții pregătesc o transmisie automată M Steptronic cu opt trepte și Drivelogic.

Noul BMW M4 Coupe va fi prezentat în a doua parte a lunii septembrie. Versiunea M4 GT3 va putea fi admirată pe circuite începând cu 2021, iar din sezonul 2022, modelul va înlocui complet actualul M6 GT3.

Comentarii (2)

  • Eu vad doar niste masini camuflate. Imaginile, in schimb, par in regula.
    0 0
  • petrusian
    castigatorul MOTO GP de ieri a primit un m4 coupe de strada.nu ti-au citit articolul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru