Ediție limitată pentru actualul BMW M4 Coupe: versiunea M Heritage propune culori speciale pentru caroserie, accesorii noi de interior și motorizare cu 450 CP

de Cornel Șocariciu
Marti, 03.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a pregătit o nouă ediție specială pentru M4 Coupe. Doar 750 de unități M Heritage vor fi produse, iar clienții vor putea alege, printre altele, din trei nuanțe speciale de caroserie. Prezentarea oficială a lui M4 Coupe M Heritage va avea loc în 13 septembrie.

BMW anunță o ediție specială dedicată actualei generații M4 Coupe. Noua versiune poartă numele de M Heritage, iar fanii o vor putea admira cu ocazia cursei de DTM de la Nurburgring, eveniment programat în perioada 13-15 septembrie.

BMW anunță că M4 Coupe M Heritage va putea fi comandat în trei nuanțe: Laguna Seca Blue, Velvet Blue și Imola Red. Plafonul versiunii speciale va fi produs din plastic ranforsat cu fibră de carbon, iar culorile tradiționale BMW Motorsport au fost integrate la nivelul acestuia. Pachetul exterior dezvoltat de BMW pentru ediția M Heritage se încheie cu un set de jante de 20 de inch finisate în nuanța Orbit Grey.

În funcție de culoarea caroseriei, BMW a pregătit mai multe versiuni pentru tapițeria de la interior. Cei care aleg culorile Laguna Seca Blue sau Velvet Blue vor primi scaune M în culorile Silverstone/Black, iar cusăturile vor avea nuanța Velvet Blue sau Orange. Pentru versiunile vopsite în culoarea Imola Red, scaunele sport sunt vopsite în roșu și negru, iar cusăturile vin în nuanțe de galben și roșu.

Tot la interior, BMW M4 Coupe M Heritage a fost echipat cu praguri laterale pe care a fost inscripționat numele ediției speciale și numărul de unități disponibile, iar anumite accesorii de interior au fost înlocuite cu unele fabricate din fibră de carbon.

Conform oficialilor BMW, noua versiune M4 Coupe M Heritage are la bază varianta M4 cu pachet Competition cu 450 CP, iar producția va fi limitată la 750 de unități.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru