Siguranta Toyota

Miercuri, 12 Februarie 2014 | Siguranta

Toyota recheamă în service 1.9 milioane unităţi Prius pentru o actualizare software

Japonezii de la Toyota au anunţat că vor opera o rechemare service pentru modelul Prius. Aceasta vizează o actualizare software a unităţii de control a sistemului hibrid, care implică 1.9 milioane de unităţi la nivel global.
Luni, 14 Octombrie 2013 | Siguranta

Toyota testează propriul sistem de evitare a accidentelor cu pietonii

Toyota testează un sistem de siguranţă care vizează frânarea automată şi evitarea automată a obstacolului în cazul impactului iminent cu un pieton. O versiune de producţie a sistemului este aşteptată în 2015.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | Tehnologie

Toyota a prezentat un nou prototip de testare a tehnologiilor de siguranţă

Toyota a prezentat la CES 2013 un vehicul de test bazat pe Lexus LS pentru viitoarele tehnologii de siguranţă pe care le va integra în portofoliul său.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Tehnologie

Toyota a dezvoltat două sisteme care elimină accidentele create de şoferii neatenţi în parcări

Intelligent Clearance Sonar (ICS) şi Drive-Start Control (DSC) îi vor ajuta pe şoferii neatenţi în spaţii înguste, precum parcările, să nu-şi lovească maşinile confundând pedalele sau pornind maşina cu levierul în viteză.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Siguranta

Toyota face un recall de 550.000 de unităţi în întreaga lume

O problemă la o fulie a arborelui cotit utilizat de anumite propulsoare din gama Toyota a declanşat o rechemare în service pentru 550.000 de unităţi. Majoritatea unităţilor afectate sunt în SUA.
Miercuri, 03 August 2011 | Siguranta

Toyota a prezentat patru sisteme de siguranţă noi pentru viitoarele modele

Japonezii de la Toyota au prezentat iterarea proprie a unor sisteme de siguranţă existente deja în gama unor constructori. Aceste sisteme sunt menite să protejeze soferii în vârstă şi pietonii.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Siguranta

Toyota testeaza toate SUV-urile sale la nivel mondial

Japonezii de la Toyota vor testa sistemul ESP si comportamentul intregii game de SUV-uri pe care o au la vanzare la nivel global pentru a reconfirma siguranta modelelor pe care le construiesc.
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Siguranta

Decizie fara precedent: Toyota opreste vanzarea a opt modele in SUA

Opt modele Toyota nu mai pot fi cumparate de clientii din SUA pe perioada nedeterminata. Decizia afecteaza aceleasi modele supuse unui recall din cauza unor probleme la pedala de acceleratie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru