Ferrari va lansa pana in 2015 alte trei supercaruri

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.10.2009
Presedintele Ferrari a declarat intr-un interviu recent ca succesorii modelelor 612 Scaglietii si Enzo vor sosi pe piata in 2012. Si 599 GTB Fiorano va avea un urmas, insa acesta va debuta in 2015.

Ferrari incearca sa mentina treaz interesul clientilor sai si in anii urmatori, constructorul italian intentionand sa isi reinnoiasca intreaga gama de modele pana in 2015. Zvonurile privind data de lansare a noilor inlocuitori au fost confirmate chiar de catre Amedeo Felisa, presedintele executiv Ferrari.

Oficialul a vorbit despre cele trei supercaruri pe care Calutul Cabrat le va lansa in urmatorii ani, primul dintre ele fiind urmasul actualului 612 Scaglietti. Italienii nu sunt multumiti de modul in care modelul evolueaza pe piata din 2004 pana in prezent, drept pentru care isi doresc cat mai rapid un succesor atractiv pentru public. Viitorul membru al familiei de motoare V12 va debuta pe piata in 2012.

In acelasi an Ferrari va satisface si gusturile celor mai pretentiosi clienti ai sai, lansand supercarul care va calca pe urmele unor legende ca 288 GTO, F40, F50 si Enzo. Felisa a lasat sa se inteleaga ca viitoarea tehnologie hibrida, pe care Ferrari a patentat-o deja, nu se va regasi pe urmasul lui Enzo, propulsia acestuia urmand sa fie asigurata tot de o unitate V12 sau de un V8 bi-turbo.

Inlocuitorul celui de-al treilea supercar din gama Ferrari va sosi abia in 2015, cand italienii intentioneaza sa aduca pe piata succesorul actualului 599 GTB Fiorano.

Rasfatat de curand cu un pachet HGTE pentru a face fata concurentei, Fiorano va sosi atat de tarziu pentru ca momentan 458 Italia poate aduce un numar mare de clienti iar Lamborghini va prezenta succesorul lui Murcielago ceva mai devreme.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru