Pirelli a început să producă anvelope noi pentru Ferrari Enzo

de Tiberiu Safta
Joi, 09.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania italiană de anvelope Pirelli a anunțat că a început producția de anvelope noi pentru celebrul Ferrari Enzo. Noile anvelope create special pentru modelul exotic arată la fel ca acum 22 de ani, însă beneficiază de o compoziție de ultimă generație.

Începând din această săptămână, proprietarii lui Ferrari Enzo vor putea comanda anvelope noi pentru mașinile lor. Asta pentru că Pirelli, compania care a furnizat anvelopele și în 2002, atunci când a fost lansat hypercar-ul italian, a început să producă anvelope noi pentru acest model.

Anvelopele sunt produse la aceleași specificații de acum 22 de ani și arată exact la fel ca cele originale. Singura diferență este compoziția îmbunătățită, mulțumită avansului tehnologic. Noile anvelope Pirelli P Zero Corsa System vor fi produse în serie limitată, având în vedere că Ferrari Enzo a fost produs în doar 399 de exemplare, plus încă un exemplar pentru Vatican.

via Motor1

Comentarii (5)

  • Diana Șosoacă
    Enzo nu poate rula decât încălțat cu Pirelli ?
    Refuz să cred asta. Sunt alți producători vizibil superiori Pirelli.
    Mie-mi pare doar reclamă mascată.
    2 0
  • @14:01
    Tot reclama mascata e si comentariul sub pseudonimul ala, doar ca spre deosebire de latura comerciala a stirii, comentariul tau are o puternica latura electorala.
    Dimensiunile masinilor de genul sunt in general atipice si e posibil sa nu se gaseasca de la alti producatori si e foarte important sa se pastreze exemplarele cat mai aproape de original, inclusiv anvelopele.
    1 2
  • George Simion
    nu are ce sa fie unic la o anvelopa destrada. eu nu as pune pirelli pe nimic.
    1 0
  • Singurul Ferrari Enzo pe care l-am vazut cu ani in urma - la un eveniment - in Bucuresti era incaltat cu ... Bridgestone Potenza 050A ...nu cu Pirelli !
    2 0
  • Diana Șosoacă
    Snow
    Ești un cerb competent.
    Chiar Bridgestone a oferit pneurile inca de la debutul modelului, Enzo fiind produs in intervalul 2002- 2004.
    Pentru cunoscatori, lucrurile se potrivesc perfect.....

    Propun sa-i acordam circumstante atenuante lui @alex_cu_a_mic, se poate intampla fiecaruia dintre noi ca la un moment dat sa ne confruntam cu un vid de formă.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru