Urmaşul lui Ferrari Enzo va fi arătat mai întâi clienţilor la finele lui 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.03.2012
Luca di Montezemolo a declarat că înlocuitorul lui Ferrari Enzo va fi expus doar unui număr restrâns de clienţi la finalul lui 2012. Debutul său oficial va avea loc abia în 2013.

Ferrari lucrează în prezent la un înlocuitor pentru celebrul Enzo. Supercarul suprem din Maranello trebuie să fie o capodoperă a ingineriei şi o maşină exclusivistă pentru a onora aşteptările fanilor. Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, a declarat recent că pregătirile sunt în fază finală, supercarul urmând să fie gata spre sfârşitul acestui an.

Tot atunci, Montezemolo susţine că urmaşul lui Enzo va fi expus în faţa unei audienţe restrânse şi atent selecţionate din potenţialii clienţi. ”Vrem să surprindem oamenii nu numai cu preţul ci şi cu maşina”, a declarat Montezemolo.

Deşi va fi arătat clienţilor la finalul lui 2012, publicul nu va avea ocazia de a vedea noul supercar decât în 2013, când este aşteptat să debuteze în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit sau la cel de la Geneva.

Urmaşul lui Enzo nu va mai prelua numele celebrului fondator al Scuderiei italiene, alegerea urmând să fie făcută probabil în viitorul apropiat de comitetul executiv.

Mai multe surse din interior sugerează că înlocuitorul va fi cel mai puternic Ferrari produs vreodată, sub capotă urmând să se ascundă un propulsor chiar mai generos decât V12-le de 740 de cai al noului F12 berlinetta. 

via l egmcartech 

Comentarii (3)

  • s-a aflat pe surse
    Pai daca nu ar avea cei mai multi cai si cel mai rapid timp pana la 100 nu ar merita titlul de varf de gama si pretul mai mare de 500.000.
    7 0
  • ?
    daca berlinetta are 0-100 3,1 atunci acesta va avea 2,5
    1 0
  • @ Automarket
    Foarte probabil Ferdinand Piëch se va numara printre acei clienti care vor vedea in premiera urmasul lui Enzo
    Presedintele VW Group, Ferdinand Piëch a cumparat direct din standul Ferrari de la Salonul de la Geneva un superb Ferrari F12 Berlinetta, se pare cadou pentru sotia sa careia i-a mai cumparat in trecut si un Bugatti Veyron ( http://www.alvolante.it/news/piech_ferrari_f12_berlinetta-622921044 ) .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru