Nissan Cube

Joi, 23 Mai 2013 | Siguranta

Nissan face un recall de 841.000 unităţi pentru Micra şi Cube

Nissan a anunţat o campanie globală de rechemare în service pentru modelele Micra şi Cube produse între 2002 şi 2006. Proprietarii vehiculelor afectate vor fi invitaţi de reprezentanţii mărcii la service pentru strângerea corectă a unor şuruburi.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Mediu

STUDIU: Mitsubishi ASX are cel mai toxic interior, Honda Civic cel mai "prietenos"

Un studiu desfăşurat anual în SUA a scos la iveală cele mai toxice interioare auto ale perioadei 2011-2012. Pe primul loc se află Mitsubishi Outlander Sport, omologul american al lui ASX, în vreme ce la polul opus se situează Honda Civic.
Joi, 04 Martie 2010 | Siguranta

Dezamagire la EuroNCAP: Un singur model de cinci stele - Toyota Verso

Ultima sesiune de teste EuroNCAP a marcat o serie de rezultate dezamagitoare. Seat Exeo, Nissan Cube si Kia Venga au pbtinut patru stele iar codasul Citroen Nemo doar trei. Motive de lauda are doar Toyota Verso cu cinci stele.
Duminica, 06 Decembrie 2009 | General

Cele mai nebune culori de serie pentru caroserie

Automarket va prezinta un top al celor mai extravagante culori existe la aceasta ora in dotarea de serie a masinilor din toata lumea.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | General

Beetle si Prius, in lista celor mai urate 50 de masini din lume

Jurnalistii americani de la Business Week au realizat o lista cu cele mai urate masini produse in ultimii 50 de ani. Volkswagen Beetle, Toyota Prius sau Tata Nano sunt doar cateva din automobilele amintite de americani.

Tag-uri similare

Toyota Prius, Ford Mustang, EuroNCAP, BMW Seria 7, Ferrari 458 Italia, Mini Cooper, Volkswagen Beetle, Tata Nano, Toyota Rav4, Kia Soul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru