Cel mai puternic Cadillac Escalade, modificat de Hennessey, are 1020 de cai putere

de Tiberiu Safta
Joi, 30.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania americană de tuning Hennessey a lansat un nou pachet pentru SUV-ul de lux Cadillac Escalade. Cu noul pachet, modelul primește acum un motor care dezvoltă 1019 cai putere.

Noul Cadillac Escalade-V, versiunea de performanță a SUV-ului de lux, a fost prezentat în premieră în iarna anului trecut. Acesta este cel mai puternic Escalade produs vreodată, grație unui motor V8 de 6.2 litri care dezvoltă 690 de cai putere.

Pentru cei care cred că cei 690 de cai putere sunt prea puțini, Hennessey tocmai a lansat un nou pachet de tuning pentru SUV-ul de lux, care mărește exponențial puterea motorului. Mai exact, cu ajutorul noului pachet, același motor supraalimentat de 6.2 litri dezvoltă acum 1019 cai putere și un cuplu de 1196 Nm.

Bineînțeles, pentru a obține aceste valori, motorul a suferit mai multe modificări. Printre acestea se numără un sistem de admisie nou, tije de împingere noi și un catalizator nou.

De asemenea, motorul mai primește și un arbore cu came nou, un sistem de alimentare auxiliar, chiulase portate, arcuri de supapă îmbunătățite, un schimbător de căldură de dimensiuni mari, garnituri noi și un sistem de calibrare din partea HPE.

Hennessey nu a dezvăluit performanțele și prețul noului pachet pentru Cadillac Escalade-V.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Pentru comparatie: un cap tractor Scania DC13 115 410 XPI-SCR Euro 6 are 410 cp si 2150 Nm si o msa maxima autorizata de 44 t. :))))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru