Cadillac

Marti, 24 Septembrie 2013 | Modele noi

Cadillac Escalade, primele teasere ale noii generaţii

Cadillac, marca premium a General Motors, va prezenta în curând noua generaţie a lui Escalade. Până la dezvelirea de pe 7 octombrie, americanii au publicat un set de teasere.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Modele noi

Cadillac îşi va extinde gama cu trei SUV-uri şi mai multe sedanuri până în 2017

Cadillac vrea să îşi extindă gama cu modele noi până în 2017, cu scopul de a contracara ofensiva constructorilor germani premium. Americanii vor miza pe trei SUV-uri şi o gamă nouă de sedanuri.
Vineri, 16 August 2013 | Industrie

Infiniti l-a angajat pe designerul lui Cadillac Converj

Infiniti l-a numit pe Simon Cox directorul studioului său de design din Londra. Cox are peste trei decenii de experiență în domeniu, iar ultima sa creație titrată este Cadillac Converj.
Vineri, 16 August 2013 | Concepte

Cadillac Elmiraj Concept: americanii pregătesc o limuzină coupe

Cadillac a profitat de prezența fanilor mașinilor de top la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach și a prezentat în premieră mondială conceptul Elmiraj, care anunță viitoarea generație a navei-amiral a mărcii.
Marti, 02 Iulie 2013 | Industrie

Honda şi General Motors vor dezvolta împreună vehicule alimentate cu hidrogen

General Motors a semnat un parteneriat strategic pe termen lung cu Honda. Împreună, cei doi constructori vor dezvolta vehicule de serie alimentate cu hidrogen.
Vineri, 10 Mai 2013 | Modele noi

Bob Lutz, fostul vicepreşedinte GM, a înfiinţat o nouă companie auto

Bob Lutz, carismaticul fost vicepreşedinte al General Motors, a înfiinţat o companie specializată în echiparea caroseriilor de Fisker Karma cu motoare V8 de 556 CP. Omul de afaceri susţine că are sute de clienţi interesaţi.
Joi, 18 Aprilie 2013 | O lume nebuna

Trade-in excentric în SUA: un Ford Model T, un Cadillac Eldorado şi un Corvette din 1980 pentru un nou Corvette C6

O clientă Chevrolet din SUA a făcut un schimb inedit: a dat la schimb un Ford Model T din 1914, un Corvette din 1980 şi un Cadillac Eldorado din 1978 în schimbul unui Corvette C6 nou.
Joi, 11 Aprilie 2013 | General

GM a revenit la investiţiile publicitare pe Facebook după o pauză de 11 luni

Americanii de la General Motors au operat o schimbare a strategiei de publicitate prin revenirea la reclamele de pe Facebook, după ce renunţaseră la aceastea în urmă cu 11 luni.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Cadillac CTS - informaţii şi imagini oficiale ale noii generaţii

Cadillac a publicat un set de informaţii şi imagini complete ale noului CTS. Modelul a ajuns la a treia generaţie şi promite multă tehnologie, completată de un motor de 420 de cai putere.
Marti, 26 Martie 2013 | Modele noi

Cadillac CTS - primele imagini ale noii generaţii (UPDATE FOTO)

Cadillac va lansa în cadrul Salonului Auto de la New York noua generaţie a modelului CTS. Sedanul beneficiază de un look proaspăt şi de un motor complet nou, de 420 cai putere.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Modele noi

Cadillac ELR - coupe cu propulsia lui Chevrolet Volt

Cadillac debutează în segmentul coupe-urilor premium electrice cu noul ELR. Bazat pe Converj, modelul de serie mizează pe trenul de propulsie al actualului Chevrolet Volt.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Premii auto

Americanii şi-au ales ”Maşina anului 2013” - Cadillac ATS

Salonul Auto de la Detroit a debutat cu decernarea titlului de ”Maşina Anului în SUA”. Anul acesta, titlul i-a revenit lui Cadillac ATS, rivalul american pentru BMW Seria 3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Modele noi

Cadillac are un nou designer şef, care promite un design perfecţionat

Cadillac a primit un nou şef al departamentului de design, care promite să rafineze actualul limbaj stilistic pentru a crea modele mai atrăgătoare, care păstrează spiritul mărcii.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Modele noi

Cadillac ELR, versiunea de serie a lui Converj, va avea tracţiune faţă

Purtătorul de cuvânt al mărcii Cadillac a confirmat versiunea de serie a lui ELR, inspirată de conceptul Converj. Aceasta va fi bazată pe platforma lui Chevrolet Volt şi va avea tracţiune faţă.
Marti, 07 August 2012 | Siguranta

Comunicarea între vehicule, sistemul de siguranţă al viitorului

Două organizaţii au anunţat teste în trafic ale unor flote de automobile care comunică între ele. Aceste automobile se avertizează între ele cu privire la pericolele de pe şosea.
Marti, 24 Iulie 2012 | Industrie

Cadillac XTS ar putea fi folosit drept platformă pentru un viitor model Opel de clasă mare

General Motors ar putea folosi platforma modelului Cadillac XTS şi pentru viitorul model de top Opel, mai mare decât actuala Insignia.
Marti, 24 Iulie 2012 | O lume nebuna

Chinezii copiază grosolan designul Cadillac pe trei modele locale

Constructorul chinez Shanxi Victory a transpus designul modelelor Cadillac pe un pick-up şi două van-uri. Asemănările sunt izbitoare, cel puţin în partea frontală, unde nu a fost schimbat decât logo-ul.
Joi, 19 Iulie 2012 | General

VIDEO: Cadillac va rula reclama lui ATS la Jocurile Olimpice

Cadillac a creat o campanie publicitară grandioasă pentru noul ATS. Rivalul lui BMW Seria 3 şi Audi A4 a filmat mai multe reclame pe şosele celebre ale lumii. Spoturile vor fi difuzate în cadrul ceremoniei de debut a Jocurilor Olimpice.
Marti, 29 Mai 2012 | Modele noi

Cea mai nouă clonă chinezească se inspiră după Cadillac SRX

Constructorul chinez Dongfeng va produce din 2013 un model inspirat de această dată de designul unui model american. Muza folosită de chinezi a fost Cadillac SRX.
Vineri, 30 Martie 2012 | Feature

FEATURE: Tragedii auto - celebrităţi care au murit în maşină

De-a lungul timpului, nume celebre din politică, literatură, industria filmului sau a muzicii şi-au găsit sfârşitul într-un automobil. Iată cele mai cunoscute cazuri.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru