Cadillac

Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Debutul lui Cadillac ATS declanşează războiul împotriva germanilor

Cadillac a declarat, oficial, război principalilor săi rivali germani: BMW, Audi şi Mercedes. Arma pe care mizează americanii este sedanul ATS.
Joi, 09 Februarie 2012 | General

Reclama lui Cadillac ATS, cea mai mare audienţă din istoria televiziunii americane

Reclama pregătită de Cadillac pentru finala Super Bowl de anul acesta a adunat un record impresionant de audienţă, cel mai mare din istoria televiziunii americane. Spotul are în prim plan noul ATS, rivalul lui BMW Seria 3.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Autoipoteze

Cadillac pregăteşte şi un crossover, rival pentru BMW X3

Constructorul american îşi ia în serios rolul său în segmentul premium şi intenţionează să lanseze în viitorul apropiat un crossover capabil să se bată cu BMW X3.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Modele noi

Cadillac ATS - primele imagini ale noului rival pentru BMW Seria 3

Cadillac a prezentat la Detroit replica sa pentru segmentul mediu premium. ATS se va bate de la egal la egal cu BMW Seria 3, Audi A4 şi Mercedes C-Klasse.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

LA SHOW LIVE: Cadillac CIEL Concept, un vis neîmplinit

Cadillac a venit la Los Angeles cu modelul XTS în versiunea de serie şi cu conceptul Ciel. Din păcate, decapotabila de la Cadillac este încă în versiunea concept, la fel cum este cazul lui Converj.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Cadillac XTS - imagini cu cel mai avansat model de lux al americanilor

Cadillac publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului XTS, limuzina sa premium, înzestrată cu cea mai avansată tehnologie existentă în prezent în laboratoarele GM.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | Feature

TOP 10: Premierele Salonului Auto de la Los Angeles

Salonul Auto de la Los Angeles îşi deschide porţile mâine. Expoziţia din California tinde să devină cel mai important eveniment auto din America de Nord. Iată cele mai importante premiere.
Sambata, 22 Octombrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Cadillac XTS, prezent la Salonul Auto de la Los Angeles

XTS, cel mai nou model Cadillac. va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie. Acest automobil de lux înlocuiește modelele DTS și STS în gama Cadillac.
Joi, 13 Octombrie 2011 | Tehnologie

Cadillac a lansat un nou sistem multimedia

Modelele Cadillac XTS, ATS şi SRX vor primi un nou sistem multimedia, numit Cadillac User Experience. Sistemul oferă conectivitate Bluetooth, USB, MP3 şi un afişaj de 8 inch, pe lângă alte tehnologii.
Vineri, 19 August 2011 | Concepte

OFICIAL: Cadillac Ciel Concept - cabrioletul american reinventat

Cadillac a prezentat astăzi, la Concursul de Frumuseţe de la Pebble Beach, conceptul Ciel. Acesta readuce în faţa publicului liniile clasice ale cabrioletelor imense americane.
Joi, 18 August 2011 | Modele noi

Cadillac confirmă versiunea de serie a lui Converj: ELR

Cei de la Cadillac s-au răzgândit în privinţa vehiculelor electrice, anunţând o versiune de serie a lui Converj, care va fi numită ELR.
Vineri, 05 August 2011 | Modele noi

OFICIAL: Cadillac anunţă rivalul lui Mercedes S-Klasse

Cadillac a anunţat lansarea unei versiuni de serie a conceptului XTS. Modelul se va bate cu mercedes S-Klasse şi BMW Seria 7, lansarea sa fiind programată spre sfârşitul anului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Prima imagine a noului Cadillac ATS, rivalul lui BMW Seria 3 şi Audi A4

Cadillac a publicat un teaser care trădează profilul viitorului său sedan de clasă medie. Modelul se va bate cu adversari redutabili ca BMW Seria 3 şi Audi A4.
Duminica, 26 Iunie 2011 | Modele noi

Acesta ar putea fi viitorul Cadillac ATS, rivalul lui Seria 3 şi C-Klasse

Cadillac ATS, rivalul lui Seria 3, C-Klasse şi A4 este tot mai aproape de realitate. În cadrul unui film publicat de GM.com, pentru scurt timp apare o platformă nouă pe bază căreia ar putea fi fabricat viitorul model de segment mediu al americanilor.
Marti, 31 Mai 2011 | Modele noi

Cadillac renunţă la hibridul bazat pe SRX

O sursă din cadrul General Motors a anunţat că proiectul versiunii hibride a lui Cadillac SRX a fost anulat din cauza lipsei de profitabilitate a acestui model.
Vineri, 06 Mai 2011 | Economic

29 de maşini despart BMW de Mercedes în topul vânzărilor din SUA

BMW a reuşit să se poziţioneze în luna aprilie pe prima poziţie în topul constructorilor de lux din SUA. Bavarezii i-au devansat pe rivalii de la Mercedes cu doar 29 de maşini.
Marti, 22 Martie 2011 | Modele noi

Cadillac încearcă să cucerească Europa cu trei modele premium

Deşi recunoaşte că îi va fi greu să aibă succes în Europa, Cadillac plănuieşte o ofensivă puternică, a treia în ultimii 15 ani. De această dată, americanii vor propune două modele complet noi.
Joi, 17 Martie 2011 | Industrie

GM a schimbat şeful Opel

Nick Reilly îi va preda şefia Opel/Vauxhall lui Karl-Friedrich Stracke începând cu prima zi a lunii viitoare. Inginerul în vârstă de 55 de ani are sarcina de a readuce cele două mărci pe profit.
Vineri, 11 Februarie 2011 | Industrie

Cadillac revine oficial pe piaţa din Europa la Geneva

Cadillac a anunţat reintrarea sa oficială pe piaţa auto europeană cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Aici, constructorul american va expune break-ul de performanţă CTS-V Sport Wagon.
Duminica, 30 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Cadillac CTS-V Coupe îşi arată "muşchii"

Americanii de la Cadillac testează pe asfaltul circuitului Sebring, din Florida, versiunea de competiţie a modelului de performanţă CTS-V Coupe .

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru