VIDEO: Cadillac va rula reclama lui ATS la Jocurile Olimpice

de Bogdan Mirică
Joi, 19.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac a creat o campanie publicitară grandioasă pentru noul ATS. Rivalul lui BMW Seria 3 şi Audi A4 a filmat mai multe reclame pe şosele celebre ale lumii. Spoturile vor fi difuzate în cadrul ceremoniei de debut a Jocurilor Olimpice.

Cadillac se pregăteşte să-i facă o intrare măreaţă celui mai important model al său din ultimii ani în Europa: ATS. Sedanul de clasă medie are misiunea de a fura clienţii unor maşini germane cu greutate: Audi A4, BMW Seria 3 şi Mercedes C-Klasse.

Pentru a pregăti debutul pe piaţa europeană şi mondială, Cadillac a pregătit o campanie generoasă, cu mai multe spoturi ce urmează a fi difuzate în timpul ceremoniei de începere a Jocurilor Olimpice de la Londra, fixată în data de 27 iulie. Reclamele au fost filmate în mai multe colţuri ale lumii, pe şosele spectaculoase, croite prin deşerturile marocane, printre casele opulente din Monaco, prin Patagonia sau prin tunelurile Guoliang din China.

Urmareste Automarket
Don Butler, vice-preşedintele diviziei de marketing Cadillac a ţinut să precizeze cu această ocazie că ”noul CTS este un debut îndrăzneţ, construit de la zero, într-un segment extrem de important al industriei auto de lux.
ATS a fost construit pentru a se lupta cu cele mai bune sedanuri sportive din lume. Provocarea aceasta a fost aleasă tocmai pentru a demonstra tuturor capacităţile noului şasiu. Spoturile demonstrează performanţele noului ATS pe o scenă construită de natură, un decor potrivit pentru Jocurile Olimpice.”

Cadillac a publicat şi un trailer al viitoarelor spoturi, precum şi scurtul promo filmat în Patagonia. Ambele sunt redate mai jos.

via egmcartech

Comentarii (6)

  • Masinuta asta este mult peste carutele nemtilor (exceptatnd Is,de la Lexus).Acest ATS este mult superior rivalilor ca seria 3, a4 si clasa c.
    14 19
  • Stefan cel Mare
    Cadilacul este superior oricarui IS.Tine piept destul de bine chiar si trio-ului german de care stie toata lumea ca nimeni nu se poate atinge!u spun eu asta cautati testele si comparatiile pe net.IS-F este jalnic inferior tuturor.
    9 3
  • Stefan cel Mare
    "jalnic" cu ghilimele adica sub ATS si trio.
    6 1
  • Ce frumoasa este!
    8 1
  • Concurenta germana are de ce sa se teama. Inca nu am vazut teste comparative dar cred ca noul ATS este superior trioului german.

    @Mafia
    Lexus IS nu este mai bun decat 3,a4,c.
    8 3
  • @Benz>Nu uita ca vorbesti despre o masina foarte fiabila cand spui ca ''is'' nu este mai bun decat 3,a4,c.Asa ca nu are sens comentariul tau.
    4 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru