Cadillac

Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Modele noi

Cadillac ATS-V: americanii au scos un concurent de 455 CP pentru BMW M3 şi M4

Mândria sportivă a mărcii Cadillac este, începând de astăzi, noul ATS-V. Modelul de segment mediu reuşeşte să scoată maximum dintr-un motor Twin Turbo de 3.6 litri.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Modele noi

Cadillac ATS-V Coupe: rivalul american al lui BMW M4, anticipat de un teaser video

Cadillac se pregăteşte să dezvăluie noul ATS-V Coupe cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul va rivaliza cu BMW M4 şi a fost deja anticipat de un teaser video.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Modele noi

Cadillac vrea să atace Mercedes CLA cu un sedan coupe

Cadillac îşi propunse să ofere în scurt timp un sedan coupe de talia modelelor Mercedes CLA şi Audi A3 Sedan. Modelul americanilor va asigura intrarea în gamă şi va creşte popularitatea brandului în rândul tinerilor.
Miercuri, 24 Septembrie 2014 | Industrie

Cadillac îşi mută sediul la New York şi devine marcă independentă în cadrul grupului General Motors

Marca Cadillac trece printr-o serie de schimbări importante, devenind o afacere independentă în cadrul General Motors, iar sediul central va fi mutat din Detroit la New York.
Luni, 22 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Cadillac ATS Coupe ajunge şi în Europa. BMW Seria 4 are un nou rival

Cadillac ATS Coupe va ajunge oficial şi pe piaţa din Europa. Modelul îşi propune să fure din clienţii lui BMW Seria 4 cu ajutorul unui design curajos şi al unui motor pe benzină de aproape 300 de cai putere.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Modele noi

Cadillac va lansa în 2017 o maşină semi-autonomă, capabilă să se conducă singură pe autostradă

Mary Barra, CEO-ul General Motors, a anunţat lansarea unui model Cadillac în 2017 care va avea mod de conducere semi-autonom, în care maşina poate să se conducă singură pe anumite porţiuni de drum.
Joi, 28 August 2014 | Modele noi

Cadillac ATS-V, rivalul american al noului BMW M3, se va lansa în noiembrie

Cadillac ATS-V sedan va porni pe urmele best-seller-ului BMW M3 începând cu această toamnă. Berlina americană de performanţă va debuta la Los Angeles şi va încerca să fure din clienţii lui M3.
Miercuri, 20 August 2014 | Industrie

Cadillac pregăteşte o relansare a mărcii. Primul model: limuzina LTS, rivală cu Seria 7: "Dacă suntem cu adevărat premium, va trebui să o facem bine"

Cadillac nu a mai condus vânzările premium din SUA de 17 ani, iar şefii brandului vor să ia măsuri pentru a reveni în prim-plan. Modelul LTS, o limuzină care se află în plină dezvoltare, va fi primul pas spre reviriment.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Industrie

Johan de Nysschen, fostul şef al Infiniti, este în cărţi pentru conducerea Cadillac

La doi ani de la mutarea de la Audi la Infiniti, Johan de Nysschen părăseşte compania japoneză. Deşi nu a fost confirmat oficial, De Nysschen ar putea ajunge la conducerea mărcii Cadillac.
Vineri, 16 Mai 2014 | Industrie

General Motors anunţă un recall de 2.7 milioane de unităţi

GM a anunţat cinci recall-uri colective pentru zece modele, care totalizează 2.7 milioane de unităţi. Toate modelele afectate au fost vândute în Statele Unite ale Americii.
Vineri, 16 Mai 2014 | Feature

Lansările următoarelor luni: ce maşini noi vom vedea în showroom-uri în 2014?

2014 este un an bogat în noutăţi auto. Producătorii au pregătit un şir lung de modele care vor ajunge în showroom-uri în acest an. Iată lista noutăților de primăvară-vară.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Automarket are pentru voi un nou top al celor mai interesante propuneri din lumea tuningului. Săptămâna aceasta ne delectăm cu un Mercedes Sprinter gata pentru circuit, cu un Cadillac Escalade monstruos şi cu BMW al cărui interior a fost decorat rustic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Martie 2014 | Modele noi

Cadillac pregăteşte o invazie europeană cu noile ATS şi Escalade

Cadillac vrea să îşi extindă acoperirea şi în Europa. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, oficialii Cadillac şi-au exprimat intenţia de a oferi o gamă premium capabilă să rivalizeze cu brandurile germane.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Modele noi

Cadillac ATS Coupe - cel mai nou rival pentru BMW Seria 4 şi Audi A5

Cadillac ATS Coupe este cel mai nou rival pentru BMW Seria 4 şi Audi A5. Modelul a fost dezvăluit oficial la Detroit şi soseşte în vară.
Luni, 23 Decembrie 2013 | Modele noi

Topul premierelor aşteptate la Salonul Auto de la Detroit

Fiecare început de an marchează debutul unuia dintre cele mai importante saloane auto din lume, organizate la Detroit. Şi anul acesta constructorii se înghesuie dincolo de Ocean. Am adunat deja 10 premiere importante care vor influenţa şi piaţa europeană.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Modele noi

Cadillac ATS Coupe - rivalul lui BMW Seria 4 va fi expus la Salonul de la Detroit

Cadillac va încerca să ofere variante de caroserie diferite pentru modelul de segment mediu ATS. Prima dintre ele va debuta la Salonul de la Detroit.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Modele noi

Ediţia 2014 a Salonului Auto de la Detroit anunţă 18 premiere mondiale

Primul mare eveniment auto al anului 2014 va avea loc la Detroit. Salonul american va fi martorul a 18 premiere mondiale, pregătite deja de marii constructori auto.
Marti, 22 Octombrie 2013 | Tehnologie

Limuzina preşedintelui Obama cântăreşte 6.8 tone şi costă 1.5 milioane de dolari

Preşedintele Obama apare de foarte multe ori la bordul limuzinei Cadillac create special de GM. Maşina cântăreşte 6800 de kilograme, oferind un blindaj nemaîntâlnit şi sisteme de protecţie demne de filmele cu James Bond.
Marti, 08 Octombrie 2013 | Modele noi

Cadillac Escalade a ajuns la a patra generaţie

General Motors a prezentat o nouă generaţie a SUV-ului premium full-size Cadillac Escalade. Este un model dedicat pieţei nord-americane, dar nu este exclus să îl vedem importat neoficial şi în Europa.
Joi, 26 Septembrie 2013 | Modele noi

Şeful GM: "Cadillac se va lupta cu Tesla"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, consideră că ar trebui să dezvolte un rival pentru Tesla Model S sub sigla Cadillac. Totodată, şeful GM consideră că Tesla este o ameninţare pentru companiile tradiţionale.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru