Cadillac ATS-V Coupe: rivalul american al lui BMW M4, anticipat de un teaser video

de Bogdan Mirică
Marti, 11.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac se pregăteşte să dezvăluie noul ATS-V Coupe cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul va rivaliza cu BMW M4 şi a fost deja anticipat de un teaser video.

BMW M4 va avea un nou rival începând cu această toamnă. El nu va veni din Europa şi nici din Asia. A luat naştere dincolo de Ocean, poartă logo-ul Cadillac şi se numeşte ATS-V Coupe. Este versiunea de performanţă a modelului ATS Coupe, rival pentru BMW Seria 4 şi Audi A5.

Derivatul de performanţă va fi dezvăluit cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, însă a fost deja anticipat de un teaser oficial, care nu trădează însă foarte multe detalii estetice, preferând să se concentreze doar asupra unui burnout.

Esential 425 de cai ar urma să ofere Cadillac ATS-V Coupe.
În mod normal, urmând firul logic al oricărei transformări în direcţia sportivităţii extreme, noul Cadillac ATS-V Coupe va beneficia de un kit de caroserie agresiv, cu prize mari de aer, cu o capotă ventilată, cu jante generoase şi cu ţevi de eşapament duble. Toate aceste trăsături vor ascunde un motor V6 de 3.6 litri, capabil să dezvolte 425 de cai putere, adică aproape la fel cât oferă şi BMW M4.

Un set complet de imagini şi informaţii va fi dezvăluit în data de 18 noiembrie, în prima zi de presă a Ssalonului de la Los Angeles.

Comentarii (1)

  • Defapt motorul dezvolta 450 de cai, nu 425.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru