Cadillac

Luni, 29 Noiembrie 2021 | Modele noi

Cadillac anunță Celestiq, un sedan electric de lux, rival al lui Mercedes EQS

Constructorul american de mașini a publicat un teaser cu viitorul său model electric numit Celestiq. Mașina, care va fi nava amiral a companiei, va fi prezentată în cadrul CES (Consumer Electronics Show) din ianuarie 2022.
Miercuri, 03 Februarie 2021 | Modele noi

Cel mai puternic Cadillac din istorie are motor V8 asamblat manual și 677 de cai putere

Cadillac a lansat oficial noile CT4-V Blackwing și CT5-V Blackwing. Acesta din urmă are un motor V8 asamblat manual și 677 de cai putere, fiind cel mai puternic model lansat vreodată de compania americană.
Marti, 18 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul model electric de la Cadillac ar urma să fie prezentat în aprilie: lansare așteptată la New York

Cadillac își va prezenta primul său model electric în luna aprilie, noul SUV al constructorului american urmând să fie lansat la Salonul Auto de la New York, potrivit unor informații neoficiale. Cadillac anunțase anterior că SUV-ul electric va fi prezentat “cel târziu” în 2021.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Cadillac: “Există posibilitatea ca toate modelele noastre să devină electrice până în 2030”

Americanii de la Cadillac susțin că, până în 2030, cele mai multe dintre modelele lor (posibil toate) vor deveni 100% electrice. Primul Cadillac electric va fi un SUV, a cărui lansare este programată în 2021.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

General Motors își va concentra toate resursele asupra mașinilor electrice: “Hibrizii sunt doar o contramăsură la motoarele convenționale”

General Motors și-a propus investirea tuturor resurselor în dezvoltarea mașinilor electrice. Grupul american susține că a renunțat la ideea unor viitoare modele hibride, pe care le vede doar ca o “contramăsură” la mașinile diesel și pe benzină.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Concepte

Primul Cadillac electric va fi un SUV: modelul va fi lansat până în 2021

Americanii de la Cadillac au publicat primele imagini cu un concept ce prefigurează primul lor model electric. Numele și celelalte detalii vor fi dezvăluite “mai aproape” de lansarea programată cel târziu în 2021.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Industrie

Cadillac are planuri mari pentru Europa: americanii vor să atace piața cu mai multe modele electrice

Compania americană Cadillac pregătește o strategie pe termen lung pentru relansarea brandului la nivel global. Constructorul plănuiește să atace și piața europeană, urmând să se concentreze pe lansarea unor modele electrice în viitor.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | General

Ofertă de nerefuzat în New York: cu 1500 de dolari pe lună poți conduce oricând orice Cadillac îți dorești

Cadillac a lansat un program interesant în New York: cei care plătesc 1500 de dolari pe lună se pot bucura de cele mai scumpe mașini din gama constructorului american.
Vineri, 19 August 2016 | Concepte

Intră sau nu în serie? Cadillac Escala Concept anunță noua filosofie de design a mărcii americane

În ciuda faptului că arată ca un sedan gata să fie introdus în versiunea de serie, Cadillac Escala Concept nu este confirmat ca model de producție. În schimb, americanii vor preleva de pe acest prototip liniile de design și le vor insera pe viitoarele modele ale mărcii.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | Tehnologie

GM promite că noul Chevrolet Volt va putea oferi și rulare autonomă în 2016

General Motors a anunțat că va demara un program dedicat rulării autonome. Cobaiul va fi noua generație Chevrolet Volt. Acesta ar urma să beneficieze de opțiunea unei rulări autonome până la finalul lui 2016.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Industrie

General Motors a primit o amendă de 900 de milioane de dolari pentru tratarea necorespunzătoare a unei rechemări în service

Compania americană General Motors a fost penalizată cu o amendă de 900 de milioane de dolari pentru răspunsul inițial necorespunzător la o campanie de rechemare în service pentru remedierea unor defecte la contactele unor mașini produse de corporație.
Joi, 20 August 2015 | Modele noi

Cadillac va lansa o gamă nouă de motoare diesel în 2019

Cadillac, marca premium a concernului General Motors, pregătește o gamă nouă de motoare diesel, pe care o va lansa cu un an înainte de revenirea pe piața din Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Tuning

Tunerul Hennessey anunţă o variantă de 1.000 CP a lui Cadillac CTS-V

Casa de tuning americană Hennessey a anunţat dezvoltarea unui pachet de 1.000 CP a noii generaţii Cadillac CTS-V. Aceasta se anunţă a fi cea mai puternică berlină de serie din lume.
Vineri, 27 Martie 2015 | Modele noi

Bose pregăteşte cel mai performant sistem audio din lume: 34 de difuzoare pentru noul Cadillac CT6

Bose va lansa luna viitoare sistemul audio Panaray, cu 34 de difuzoare, pe care îl anunţă drept cel mai performant sistem audio din lume oferit din fabrică pe un model de serie.
Miercuri, 25 Martie 2015 | Modele noi

Cadillac ATS-V oferă o viteză maximă mai mare decât cea a rivalilor BMW M3 şi Mercedes C63 AMG

Cadillac a făcut publice performanţele noului ATS-V, sedanul său de performanţă care se va duela cu BMW M3 şi Mercedes C63 AMG. Berlina garantează totodată şi 464 de cai putere.
Vineri, 06 Martie 2015 | General

Cadillac nu va reveni pe piaţa europeană mai devreme de anul 2020

Cadillac priveşte cu prudenţă către piaţa din Europa. Preşedintele companiei susţine că a încerca să-i baţi pe germani pe teren propriu fără teme făcute este un exerciţiu futil.
Duminica, 18 Ianuarie 2015 | Economic

General Motors a vândut aproape 10 milioane de automobile în 2014

General Motors a încheiat anul 2014 cu o creștere a vânzărilor de 2% pe plan mondial. Grupul american a vândut 9.92 milioane de automobile în toată lumea. Cele mai bune piețe au fost Statele Unite ale Americii și China.
Luni, 22 Decembrie 2014 | Modele noi

Cadillac CTS-V, rivalul american al lui BMW M5, dezvăluit oficial

Cadillac a prezentat astăzi oficial noua sa armă împotriva unor modele germane ca BMW M5 și Mercedes E63 AMG. Replica americană este noua generație CTS-V, echipată cu un motor V8 impresionant.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Tehnologie

Cadillac montează pe viitorul său sedan de lux o cameră care ia locul oglinzii retrovizoare clasice

Cadillac vrea să iasă în evidenţă în lupta dintre viitorul său CT6 şi S-Klasse sau Seria 7, astfel că inovează la nivel tehnologic. Iar display-ul care ia locul oglinzii centrale retrovizoare este doar una dintre noutăţi.
Luni, 01 Decembrie 2014 | Modele noi

Cadillac pregătește un motor diesel ce va fi lansat în 2019 și un posibil rival pentru Porsche 911

Cadillac își pregătește asaltul asupra Europei și pentru a reuși are planuri mari. Un model cu motor diesel va fi introdus în gamă începând cu anul 2019.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru