Cadillac: Primul exemplar Lyriq de pre-serie a fost finalizat. Livrările debutează în câteva luni

de Alexandru Monenciu
Vineri, 21.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Președintele General Motors a anunțat că primul exemplar Cadillac Lyriq, de pre-serie, a părăsit linia de asamblare a uzinei din Spring Hill, Tennessee. Livările vor debuta în câteva luni, a mai anunțat oficialul.

Cadillac este unul dintre producătorii care au mizat puternic pe modelele cu zero emisii. Primul astfel de vehicul al constructorului american, dezvoltat pe arhitectura Ultium, a fost denumit Lyriq și va fi produs la uzina din Spring Hill, Tennessee.

Acum, președintele General Motors, Mark Reuss, a anunțat prin intermediul unei postări că primul exemplar de pre-serie a fost finalizat. Totodată, oficialul susține că primele unități vor fi livrate clienților în câteva luni.

Inițial, Cadillac Lyriq va fi oferit alături de un singur motor electric, capabil de 345 CP și 440 Nm, și o baterie de 100 kWh. Marca americană estimează o autonomie de până la 482 de kilometri cu o singură încărcare.

Rezervările au fost deschise, în SUA, în luna septembrie 2021, iar ediția de lansare a fost sold-out în 10 minute.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru