Noul Cadillac GT4, un SUV coupe cu un preț echivalent de 29.000 de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 30.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac a dezvăluit un nou model destinat exclusiv pentru piața din China. Noul model se numește GT4 și este un SUV coupe de dimensiuni compacte. Prețul de pornire al noului model este echivalentul a circa 29.000 de euro.

Odată cu lansarea noii generații a berlinei de lux CT6, Cadillac prezintă acum încă un model nou destinat pieței din China. De această dată, constructorul american a dezvăluit un nou SUV coupe, botezat GT4. Noul model este plasat în gamă ca dimensiuni între SUV-urile XT4 și XT6, iar acesta măsoară 4633 de milimetri în lungime, 1878 de milimetri în lățime și 1563 de milimetri în înălțime. Ampatamentul măsoară 2800 de milimetri.

Noul Cadillac GT4 este un model destinat persoanelor mai tinere. Astfel, modelul primește un plafon contrastant negru, iar partea din față este asemănătoare ca design cu CT6, cu o grilă de dimensiuni mari înconjurată de prize de aer, faruri LED subțiri și un set de lumini montate pe plan vertical. Stopurile au un design aproape asemănător unui bumerang, iar ele se preling de la aripile laterale până la bara din spate.

Tot aici avem și evacuări duble pentru fiecare parte, precum și un eleron montat pe plafon pentru o notă de sportivitate.

Exteriorul este completat de jante de 19 inch și de către un plafon panoramic.

În habitaclu, Cadillac GT4 vine dotat cu același ecran de 33 de inch văzut la CT6 pentru instrumentarul digital și sistemul multimedia. SUV coupe-ul american mai primește un Heads-Up Display cu afișaj color, oglindă retrovizoare digitală, keyless entry și scaune față încălzite și ventilate și cu memorie pentru șofer.

De asemenea, noul SUV coupe primește un hayon acționat electric, climatizare pe două zone, iluminare ambientală, cameră cu vedere de 360 de grade și un sistem audio AKG cu 15 incinte.

Noul Cadillac GT4 este oferit cu două motorizări. Prima, de 1.5 litri turbo cu 4 cilindri, oferă 208 cai putere și 270 Nm. Cu acest motor, Cadillac GT4 atinge 100 de km/h în 8.9 secunde. Cealaltă motorizare, de 2.0 litri turbo cu 4 cilindri, livrează 233 de cai putere și 350 Nm. Timpul de accelerație de la 0 la 100 de km/h scade până la 7.8 secunde.

Ambele motorizări beneficiază de tehnologie mild-hybrid și sunt cuplate la o cutie automată cu 9 trepte.

Prețul de pornire al noului model este echivalentul a circa 29.000 de euro.

via Cadillac

Comentarii (3)

  • Octavian
    Arată foarte bine ( în comparație cu Q3 Sportback care este o struțocămila) Problema este că dacă îl vor aduce în Europa nimeni nu îl va cumpăra. (Nu vă luați Tesla Model 3 Dual Motor)
    1 4
  • 4 cilindri fumegăitor

    Nu mai pune nimeni botul la aşa ceva
    3 7
  • Mircea Badea
    degeaba, chinezii s-au cizelat, prea mainstream pt ei..in curand vor tine masinile din vest doar la muzee si circ...
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru