Cadillac

Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Tuning

Lingenfelter a creat un kit de 700 CP pentru Cadillac CTS-V

Lingenfelter a anunţat un pachet pentru motorul LS1 de 6.2 litri al lui Cadillac CTS-V. Graţie modificărilor operate de tunerul american, propulsorul dezvoltă peste 700 CP.
Duminica, 09 Ianuarie 2011 | Modele noi

Cadillac plănuieşte lansarea a şapte modele noi în următorii ani

Constructorul american doreşte să îşi întărească poziţia pe piaţa auto şi vrea ca în următorii ani să lanseze şapte modele noi.
Vineri, 07 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Cadillac CTS-V Coupe vine în versiune de circuit la Detroit

Cadillac va expune la Detroit versiunea de circuit a modelului de performanţă CTS-V Coupe. Modelul aşteptat pe pistă la finele acestei luni, adoptă importante schimbări aerodinamice.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Video

2xVIDEO: Cadillac CTS-V, încă două reclame care subliniază forţa

Cadillac a lansat două noi reclame pentru modelul de performanţă CTS-V. Spoturile încearcă să sublinieze faptul că americanii ştiu să facă şi maşini puternice, nu numai luxoase.
Joi, 02 Decembrie 2010 | Industrie

Ford a angajat un designer de la Cadillac pentru a schimba marca Lincoln

Fostul designer şef al exterioarelor Cadillac va deveni liderul întregului departament de design de la Lincoln pentru a ajuta la renaşterea mărcii de lux a celor de la Ford.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Modele noi

Cadillac a creat o versiune europeană a lui Escalade

Cadillac Escalade este oferit într-un nou nivel de echipare în Europa, intitulat Platinum Edition. Modelul are suporturi de pahar care pot fi încălzite sau refrigerate.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Concepte

Cadillac a prezentat viitorul rival al lui Aston Martin Cygnet

Noul Aston Martin Cygnet are deja un rival. Acesta vine de la Cadillac şi se numeşte Urban Luxury Concept. Debutul în versiunea de serie nu a fost încă anunţat.
Sambata, 06 Noiembrie 2010 | Concepte

Cadillac vine la Salonul din LA cu un concept nou

Oficialii constructorului american Cadillac au prezentat publicului un prim teaser cu conceptul pe care îl vor expune în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Acesta ar putea deveni piatra de temelie pentru dezvoltarea unui viitor rival care să concureze cu Seria 3, A4 sau C-Klasse.
Vineri, 22 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Cadillac CTS-V Coupe face spectacol pe circuitul Monticello

Cadillac CTS-V Coupe s-a întrecut în drift cu modele precum Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series pe circuitul de la Monticello. Versiunea coupe a lui CTS-V a reuşit să câştige la clasa "modele noi".
Luni, 23 August 2010 | Modele noi

GM se gândeşte din nou la versiuni de performanţă ale lui Cruze şi Aveo

Noua conducere a departamentului de marketing de la General Motors ar putea regândi strategia privind modelele de performanţă bazate pe Cruze şi Aveo.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Siguranta

GM va face un recall de 1.5 milioane de vehicule în SUA

Un sistem de încălzire al lichidului de spălat parbrizul i-a făcut pe cei de la GM să demareze un recall de 1.5 milioane de unităţi în Statele Unite ale Americii. Furnizorul acestui sistem a dat faliment în urmă cu doi ani, în urma unui recall legat de acelaşi sistem.
Vineri, 28 Mai 2010 | Modele noi

Cadillac a confirmat dezvoltarea unui crossover cu şapte locuri

Cadillac a confirmat faptul cp va construi un crossover cu şapte locuri bazat pe platforma lui Chevrolet Traverse şi Buick Enclave.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Mai 2010 | Video

VIDEO: Cadillac lanseaza campania Mark of Leadership

Ultima campanie de promovare Cadillac din SUA subliniaza avansul pe care trei dintre cele mai reprezentative modele ale marcii il au in fata concurentei.
Duminica, 28 Martie 2010 | O lume nebuna

GM foloseste Facebook si Twitter pentru a da de clientii nemultumiti

GM a decis sa deschida un serviciu inedit de relatii cu clientii. Agentii angajati au ca scop identificarea mesajelor in care persoanele vorbesc despre problemele aparute la masinile produse de GM.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Modele noi

Cadillac renunta definitiv la Converj

Purtatorul de cuvant al marcii Cadillac a clarificat destinul lui Converj si a dezmintit informatiile anuntate de Bob Lutz despre acest model. Pentru ei, Converj a fost doar un concept, cu sanse slabe de a intra in productie.
Marti, 16 Martie 2010 | Modele noi

GM isi va improspata modelele din gama inspirat de germanii de la BMW

Modificarile operate de BMW in gama Seria 3 i-au inspirat pe americanii de la GM in dezvoltarea unei strategii de viitor. Toate modelele din portofoliul GM vor fi improspatate mai devreme in baza noii strategii.
Joi, 11 Martie 2010 | Industrie

Cadillac se va distanta treptat de identitatea GM

In viitorul apropiat Cadillac va incerca sa se distanteze de parintele GM pentru a nu fi afectat de imaginea proasta a grupului falimentar. Primele modificari se vor produce in departamentele de marketing.
Miercuri, 03 Martie 2010 | Mediu

Cadillac Converj nu va intra in productia de serie

Cadillac a anuntat ca modelul electric Converj nu va intra in productia de serie, americanii concetrandu-se mai mult in zona hibridelor.
Luni, 22 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Cadillac revine pe piata europeana la Salonul de la Geneva

Brandul Cadillac va reveni pe piata din Europa, dupa o perioada nefasta, in care principalul distribuitor a dat faliment. Relansarea marcii americane va avea loc oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | Modele noi

VIDEO: Reclama incitanta pentru "bruta" Cadillac CTS-V Coupe

Unul dintre cele mai puternice coupe-uri ale momentului, derivat din sedanul de performanta Cadillac CTS-V, se promoveaza cu un promo exploziv.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru