Cadillac

Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | Industrie

Un oficial Cadillac il contrazice pe Bob Lutz in privinta lui Converj

Directorul de produs al marcii Cadillac a catalogat declarata lui Bob Lutz privind productia lui Converj ca fiind prematura si a subliniat dificultatile pe care le vor intampina in transformarea acesteia in realitate.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Cadillac XTS Platinum Concept se prezinta

Cadillac a publicat primul film de prezentare al conceptului din care se va naste noul adversar al lui S-Klasse, A8 si Seria 7.
Marti, 12 Ianuarie 2010 |

12 ianuarie - cele mai importante stiri auto ale zilei

Automarket iti prezinta pe scurt informatiile de astazi din industria auto pe care nu ai voie sa le ratezi.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Un nou Cadillac de performanta - CTS-V Coupe

Cadillac a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale noului Cadillac CTS-V Coupe, cel mai nou membru al familiei sale de vehicule de performanta, capabil sa dezvolte 556 de cai putere.
Vineri, 01 Ianuarie 2010 | Modele noi

Conceptul Cadillac de la Detroit este noul XTS

Chris Preuss, vicepresedintele departamentului de comunicare al companiei GM, a dezvaluit identitatea conceptului misterios al celor de la Cadillac, pregatit pentru debutul de la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 22 Decembrie 2009 | Modele noi

Cadillac a prezentat un teaser al conceptului care va debuta la Detroit

Marca de lux a concernului General Motors va prezenta un nou concept la Salonul Auto de la Detroit alaturi de versiunea de productie a lui Cadillac CTS-V Coupe.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Cadillac CTS Coupe, imagini si informatii oficiale

Cadillac a ridicat cearsaful de pe cea mai noua aparitie din gama marcii americane. Cu un design dinamic si angular, CTS Coupe se adreseaza celor care doresc un model sport ceva mai special.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Modele noi

Cadillac va crea un rival pentru E 63 AMG Estate si M5 Touring

Divizia Cadillac a celor de la General Motors va dezvolta o versiune Sport Wagon a modelului de performanta CTS-V. Modelul va rivaliza Mercedes E 63 AMG si BMW M5 Touring.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | Modele noi

Cadillac Converj a fost aprobat pentru productie

General Motors a aprobat dezvoltarea si constructia ulterioara a unei versiuni de productie a lui Cadillac Converj. Converj Concept a debutat la Salonul Auto de la Detroit din acest an.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | General

Rezultatele provocarii Cadillac CTS-V

Provocarea Cadillac CTS-V s-a incheiat, iar castigatorul este fostul director al diviziei de performanta a celor de la General Motors. Bob Lutz a obtinut locul sapte in aceasta competitie.
Joi, 29 Octombrie 2009 | General

Jaguar: "XFR nu se poate masura cu Cadillac CTS-V"

Jaguar a retras modelul XFR din cursa cu Cadillac CTS-V, organizata de Bob Lutz si General Motors. Astfel, Cadillac CTS-V a castigat inca o lupta de imagine cu rivalii din clasa sa.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Tehnologie

GM ofera internet Wi-Fi in masinile sale din SUA

General Motors ofera clientilor sai posibilitatea instalarii unui router in masina. Cu ajutorul acestuia, pasagerii vor putea accesa pagini pe internet, iar soferii vor putea asculta radioul favorit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 01 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: BMW M5 si Cadillac CTS-V, "liniuta" la Autocar

Britanicii de la Autocar au incercat sa testeze performantele sedanurilor BMW M5 si Cadillac CTS-V intr-o confruntare desfasurata in linie dreapta.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Industrie

Fiat vrea sa faca din Chrysler un rival pentru Cadillac

Fiat intentioneaza sa faca din Chrysler o marca premium, capabila sa rivalizeze cu nume deja consacrate in acest segment, ca Lincoln si Cadillac.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Industrie

Campanie GM: "Daca nu-ti place masina, iti dam banii inapoi!"

Clientii americani care isi cumpara modele GM vor avea la dispozitie o perioada de 60 de zile in care pot aduce masina inapoi daca nu sunt complet multumiti de aceasta.
Luni, 07 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

Marii absenti de la Frankfurt: Honda, Nissan, Chevrolet, Mitsubishi si Cadillac

Cinci marci importante vor lipsi la apel la Salonul de la Frankfurt. Honda, Nissan, Chevrolet, Mitsubishi si Cadillac isi motiveaza absentele prin lipsa banilor.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Cadillac CTS Coupe de serie, dezvaluit intr-un spot GM

Cadillac promoveaza relansarea brandului cu un spot publicitar in care apar viitoarele modele pregatite de constructorul american, printre care si CTS Coupe.
Joi, 20 August 2009 | Industrie

Cadillac renunta definitiv la modelul BLS

Vanzarile extrem de slabe ale lui Cadillac BLS au dus la renuntarea la acest model. General Motors nu pregateste un inlocuitor pentru BLS, deoarece fondurile de dezvoltare sunt limitate, iar sansele ca acesta sa devina un succes in materie de vanzari sunt slabe.
Vineri, 14 August 2009 | Modele noi

Cadillac lanseaza CTS-V Station Wagon, rival pentru Audi RS6 Avant

In luna martie a anului viitor, Cadillac va lansa versiunea de performanta CTS-V Station Wagon, capabila sa dezvolte 564 de cai putere si sa se bata de la egal la egal cu Audi RS6 Avant.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

Cadillac va lansa un rival pentru BMW Seria 3 in 2011

Cadillac vrea sa repete succesul obtinut cu CTS si pe un segment inferior, divizia de lux a celor de la GM intentionand sa lanseze un rival pentru BMW Seria 3 pana in 2011.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru