Cadillac Converj nu va intra in productia de serie

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 03.03.2010
Cadillac a anuntat ca modelul electric Converj nu va intra in productia de serie, americanii concetrandu-se mai mult in zona hibridelor.

Cadillac Converj, coupe-ul electric bazat pe Chevrolet Volt nu va intra in productia de serie. Programul prin care Converj ar fi trebuit sa devina un model de serie a fost anulat din cauza unor motive comerciale, cei de la Cadillac ajungand la concluzia ca proiectul lor nu ar fi devenit unul profitabil datorita nivelului de facilitati scazut pe care il ofereau.

Clientii se asteptau sa aiba parte de un nivel ridicat de facilitati, iar aceste echipamente ar fi redus autonomia modelului electric pana la 32 de kilometri. Odata cu aceasta decizie GM va pune un accent mai mare pe productia modelelor hibride, aceeasi tactica fiind adoptata si de Cadillac.

Potrivit purtatorului de cuvant al celor de la Cadillac, David Caldwell, marca americana "nu are nimic de anuntat" si programul "nu a ajuns intr-un punct in care dezvoltarea sa aiba loc la un nivel extrem de serios". David Caldwell continua "Evident, o idee atat de ambitioasa trebuie sa fie verificata cu atentie inainte de a investi bani si acest lucru trebuie sa fie verificat incontinuu inainte de a ajunge in productie sau, ideea poate fi refuzata in orice moment."

Via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru