Un oficial Cadillac il contrazice pe Bob Lutz in privinta lui Converj

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.01.2010
Directorul de produs al marcii Cadillac a catalogat declarata lui Bob Lutz privind productia lui Converj ca fiind prematura si a subliniat dificultatile pe care le vor intampina in transformarea acesteia in realitate.

Dupa cum stiti, vicepresedintele General Motors – Bob Lutz, a declarat ca vor introduce o versiune de productie a lui Cadillac Converj. Modelul ar trebui sa debuteze dupa anul 2012 si va utiliza o versiune imbunatatita a trenului de propulsie Voltec. Directorul de produs al marcii Cadillac, John Howell, a declarat ca anuntul lui Bob Lutz este prematur. Potrivit lui John Howell, GM inca lucreaza la dezvoltarea lui Converj.

Cei de la Cadillac se tem ca tehnologia Voltec a lui Chevrolet Volt nu este potrivita pentru marca lor si ca s-ar putea sa nu fie atragatoare pentru clientii lor. De asemenea, sistemul Voltec trebuie sa devina mai performant si mai rafinat pentru a corespunde cu traditia si spiritul Cadillac. Totodata, dupa ce Converj va respecta standardele Cadillac, cercetatorii acestei marci trebuie sa afle daca exista o piata dornica de un vehicul electric de lux cu un motor cu ardere interna pentru extinderea autonomiei.

John Howell a subliniat si problemele pe care le au cei de la General Motors in aceasta perioada si dificultatea cu care vor putea sa obtina resurse pentru dezvoltarea noului Converj.

Tocmai de aceea, Cadillac are multe provocari in fata, iar dezvoltarea unei versiuni de productie a lui Converj va fi extrem de dificila.

Via | Milive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru