Cadillac vine la Salonul din LA cu un concept nou

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.11.2010
Oficialii constructorului american Cadillac au prezentat publicului un prim teaser cu conceptul pe care îl vor expune în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Acesta ar putea deveni piatra de temelie pentru dezvoltarea unui viitor rival care să concureze cu Seria 3, A4 sau C-Klasse.

Salonul Auto de la Los Angeles se apropie cu paşi mari, iar constructorii auto îşi aşează în bloc-start ultimele noutăţi pentru anul 2010. De la acest salon, cu siguranţă nu puteau lipsi constructorii americani, iar Cadillac se numără printre numele care vor afişa în cadrul standurilor un nou concept. Oficialii constructorului american au oferit publicităţii un prim teaser cu conceptul care va fi dezvelit în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Acesta ar putea fi o versiune avansată din care se va naşte viitorul sedan compact al celor de la Cadillac. Noul model ar urma să devină arma americanilor cu ajutorul căreia vor lupta împortiva lui BMW Seria 3, Audi A4 şi Mercedes C-Klasse. Evenimentul automobilistic din SUA îşi va deschide porţile începând cu 17 noiembrie, când sunt programate zilele de presă, iar vizitatorii vor fi primiţi începând cu data de 19 noiembrie.

Via | Caradisiac

Comentarii (1)

  • dupa forma pare sa fie un model cu 2 usi!..se vede si un eleron destu de mare pe portbagaj...deci oricum ceva model sport
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru