Cadillac plănuieşte lansarea a şapte modele noi în următorii ani

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 09.01.2011
Constructorul american doreşte să îşi întărească poziţia pe piaţa auto şi vrea ca în următorii ani să lanseze şapte modele noi.

Constructorul american Cadillac traversează o perioadă bună din punct de vedere al vânzărilor, iar noul CTS se bucură de un succes imens. La finele lui 2010, americanii au înregistrat o creştere a vânzărilor cu 35%, fapt ce i-a determinat să se gândească la planurile pe termen mediu.

Există zvonuri conform cărora, constructorul de peste Ocean doreşte ca în următorii ani să lanseze şapte modele noi. Vorbim despre un SUV compact gândit pentru a concura cu BMW X3 şi Mercedes-Benz GLK, o subcompactă ce ar putea deriva din conceptul Urban Luxury Concept şi două versiuni de lux care vor avea la bază modelele Chevrolet Traverse şi Buick Enclave.

De asemenea, americanii vor să introducă o nouă navă amiral, iar anul viitor va debuta modelul XTS alături de o nouă compactă. "Trebuie să ne acoperim lipsurile cu o compactă, un model de lux din clasa medie, un SUV compact şi cu o nouă navă amiral", a declarat Don Butler, vicepreşedintele Cadillac. De asemenea, noile modele vor avea ca public ţintă tinerii, întrucât compania doreşte să reducă media de vârstă a cumpărătorilor.

Via | AutoBuzz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru