Plan

Luni, 14 Martie 2022 | Industrie

Ford: 9 vehicule cu zero emisii, din 2024, în Europa. Două crossovere electrice vor fi produse în Germania

Constructorul american anunță că, din 2024, va oferi 9 vehicule cu zero emisii pe piața europeană. Două dintre acestea, crossovere, vor fi produse la uzina din Koln, Germania.
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Industrie

Alianța Renault Nissan Mitsubishi anunță 35 de modele pur electrice până în 2030, inclusiv un succesor pentru Micra

Alianța formată din Renault Nissan și Mitsubishi tocmai și-a anunțat planurile pentru următorii 8 ani. Până la finalul acestui deceniu, cele trei companii vor lansa nu mai puțin de 35 de modele cu zero emisii, 90% dintre ele fiind bazate pe 5 arhitecturi comune.
Vineri, 18 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi plănuiește un crossover electric de dimensiunile lui Q3: producție în fabrica VW din Zwickau

Audi are în plan să lanseze un crossover electric de dimensiuni apropiate cu modelul Q3, urmând ca producția să aibă loc la o fabrică Volkswagen din Germania, potrivit unor surse apropiate de companie.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Economic

Plan ambițios: Porsche vrea să-și mărească profitul cu 6 miliarde de euro în 8 ani cu ajutorul mașinilor electrice

Porsche are ca obiectiv să sporească profitul operațional cu 6 miliarde de euro în 8 ani în contextul în care va aloca resurse mai mari pentru dezvoltarea și producția de mașini electrice, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen pregătește un plan pe 10 ani: reduceri de costuri, alianțe cu rivalii și transformarea Audi într-un centru de dezvoltare pentru grup

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, va prezenta un plan pe 10 ani prin care grupul german vrea să-și reducă nivelul costurilor prin colaborarea cu constructorii rivali. Potrivit planului ce ar urma să fie publicat pe 16 noiembrie, Audi va deveni centrul de dezvoltare pentru grupul VW.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Economic

Jaguar Land Rover ia măsuri după un trimestru dezastruos, cu pierderi de 100 de milioane de lire: “Vom reduce costurile și vom continua să facem economii”

Jaguar Land Rover pregătește un plan de redresare financiară, după ce a raportat pierderi de peste 100 de milioane de lire sterline în trimestrul al treilea din 2018. Grupul britanic speră că reducerea costurilor și lansarea noilor modele vor readuce compania pe linia de plutire.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Industrie

Grupul PSA vrea să transfere 2.000 de angajați Opel către Segula Technologies: parteneriat strategic pentru “securizarea” locurilor de muncă până în 2023

Grupul francez PSA poartă discuții pentru semnarea unui parteneriat strategic cu Segula Technologies, furnizor global de servicii de inginerie, cu birouri și în România. Astfel, PSA vrea să transfere cei 2.000 de angajați Opel de la centrul de cercetare și dezvoltare de la Ruesselsheim (aproape de Frankfurt) către compania Segula.
Duminica, 15 Aprilie 2018 | Industrie

Efectul Dieselgate: Uniunea Europeană vrea ca producătorii auto să fie dați în judecată mai ușor de către clienții înșelați

Uniunea Europeană pregătește mai multe măsuri de protecție pentru consumatori, astfel încât aceștia să dea în judecată mai ușor producătorii auto care îi înșală, cu referire la Volkswagen și scandalul Dieselgate.
Joi, 08 Februarie 2018 | Industrie

McLaren Senna ar putea lua startul într-o serie de curse: “Nu putem confirma nimic deocamdată, dar lucrăm la un plan”

Șefii McLaren au declarat că “lucrează la un plan” prin care supercarul Senna să participe la o serie de curse ce urmează să fie stabilite.
Duminica, 09 Ianuarie 2011 | Modele noi

Cadillac plănuieşte lansarea a şapte modele noi în următorii ani

Constructorul american doreşte să îşi întărească poziţia pe piaţa auto şi vrea ca în următorii ani să lanseze şapte modele noi.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | Modele noi

Supercarul McLaren P11 debuteaza in 2011

Ron Dennis a decis ieri sa preia fraiele diviziei de automobile McLaren. Cu aceasta ocazie, presedintele a facute publice noi detalii despre viitorul companiei si al supercarului P11.
Joi, 19 Februarie 2009 | F1 TOP

Echipele au alcatuit un plan pentru viitorul F1

Echipele de Formula 1 au anuntat ca isi vor prezenta planurile pentru viitorul Formulei 1 in cadrul unei conferinte de presa ce va avea loc pe 5 martie la Geneva.

Tag-uri similare

Ferrari, McLaren, Lamborghini, supercar, FOTA, Gallardo, actiuni, F430, brand, plan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru