McLaren Senna ar putea lua startul într-o serie de curse: “Nu putem confirma nimic deocamdată, dar lucrăm la un plan”

de Petre Barac
Joi, 08.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șefii McLaren au declarat că “lucrează la un plan” prin care supercarul Senna să participe la o serie de curse ce urmează să fie stabilite.

Dezvăluit la sfârșitul anului trecut, McLaren Senna este cel mai nou supercar al constructorului britanic, ce dispune de un motor V8 biturbo de 800 de cai putere și o masă totală de doar 1.198 de kilograme.

Modelul va fi lansat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2018 și va avea o producție limitată de doar 500 de exemplare. Toate unitățile au fost deja vândute, prețul fiind de circa 850.000 de euro pe bucată.

După lansarea oficială, reprezentanții McLaren se gândesc chiar și la posibilitatea ca modelul Senna să participe la curse, un proiect ce este însă la stadiul de dezbateri interne.

“Cu siguranță îmi pot imagina Senna participând la curse. Nu pot confirma nimic în acest moment, dar lucrăm la un plan. Designul aerodinamic și echilibrul mașinii ne-ar permite să fim foarte, foarte competitivi. Nu putem să spunem că vom veni și vom câștiga, dar nu vom participa la curse cu altă intenție”, a declarat Mike Flewitt, șeful McLaren Automotive.

Producția lui McLaren Senna va începe în Marea Britanie în a doua jumătate a anului.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru