Echipele au alcatuit un plan pentru viitorul F1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.02.2009
Echipele de Formula 1 au anuntat ca isi vor prezenta planurile pentru viitorul Formulei 1 in cadrul unei conferinte de presa ce va avea loc pe 5 martie la Geneva.

La sfarsitul anului trecut, echipele din Formula 1 s-au reunit in cadrul asociatiei Formula One Teams' Association (FOTA) cu scopul de a dezbate modalitatile prin care competitia va face fata crizei economice, reusind sa reduca costurile prin pachetul de masuri adoptat impreuna cu FIA.

In plus, echipele au colaborat in secret la realizarea unui amplu plan ce vizeaza schimbarea radicala a Formulei 1, iar sefii echipelor au ajuns in sfarsit la un numitor comun si in aceasta privinta.

In acest sens, FOTA a anuntat ca va organiza o conferinta de presa la Geneva pe 5 martie in cadrul careia va dezvalui planul pentru viitorul Formulei 1. Intalnirea cu reprezentatii presei va fi gazduita de Luca di Montezemolo, presedintele FOTA, insa vor fi prezenti toti sefii de echipe din cadrul organizatiei.

FOTA a trimis invitatii de participare presei internationale in care puncteaza subiectele ce vor fi abordate in cadrul conferintei. "Aceste planuri sunt rezultatul unei serii de intalniri tinute pe parcursul ultimelor saptamani si luni, toate avand un obiecitv comun: sa transforme Formula 1 in urmatorii ani intr-un sport sustenabil, prietenos cu mediul inconjurator si atractiv pentru spectatori, telespectatori si pentru consumatorii de internet".

Potrivit unor informatii neoficiale, planurile de schimbare prevazute de FOTA pentru Formula 1 au luat in calcul si cercetarea de piata efectuata de FOTA printre fanii competitiei.

Conferinta de presa organizata pe 5 martie la Geneva va fi prima aparitie in public a organizatiei de la formarea acesteia la finalul anului trecut.

Taguri: FOTA, plan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru