Cadillac a lansat un nou sistem multimedia

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 13.10.2011
Modelele Cadillac XTS, ATS şi SRX vor primi un nou sistem multimedia, numit Cadillac User Experience. Sistemul oferă conectivitate Bluetooth, USB, MP3 şi un afişaj de 8 inch, pe lângă alte tehnologii.

Cadillac a lansat sistemul de infotainment CUE. Acesta se bazează pe o interfaţă touchscreen care vrea să răspundă nevoilor şoferilor moderni. Sistemul integrează toate funcţiile amplasate pe consola centrală, fiind incluse aici navigaţia, climatizarea, sistemul audio, integrarea telefonului mobil (cu tot cu funcţie SMS), dar şi o funcţie de control vocal.

Cadillac User Experience este menit să-i ajute pe şoferii modelelor XTS, ATS şi SRX să evite bătăile de cap provocate de tehnologia învechită şi să intre cu dreptul în al doilea deceniu din secolul XXI. Sistemul va fi oferit din 2012 pe respectivele modele şi are în centru un ecran LCD de 8 inch (opţional fiind oferit un afişaj de 12.3 inch), localizat în partea superioară a consolei centrale. Pentru a opera sistemul, Cadillac a echipat CUE-ul cu doar patru butoane, în loc de douăzeci, cum este cazul unor rivali.

Meniul lui CUE este similar cu cel al unui smartphone şi prezintă inconiţe mari. Mai mult decât atât, sistemul suportă până la 10 dispozitive Bluetooth, USB-uri, carduri SD şi MP3-playere.

Graţie noii interfeţe, clienţii vor putea opera în siguranţă un smartphone, un MP3-player, sistemul de navigaţie şi altele în timp ce au mâinile pe volan şi ochii la drum.

Via | InsideLine

Comentarii (4)

  • absolut superb...sa vedem si cat de util e. da parca tot mai "miso e o navigatie da pa passat tdi " nu? =)))))
    11 3
  • mere sau pere?
    scuze opc... dar nu inteleg de ce compari mere cu pere?
    intradevar arata bine bordul si partea frontala a consolei. o idee buna cu care a avenit Cadilac. sincer imi palce acest gende gandire pe care au adoptata-o cei de la Cadilac poate asa se evita multe acidente si chestii neplacute la volan.
    10 1
  • Arata neasteptat de bine! Bravo,Caddy! Americanii s-au pus pe treaba.
    11 1
  • Bine!
    Foarte interesanta ergonomia consolei centrale!!
    Bravo!!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru