Cadillac XTS, prezent la Salonul Auto de la Los Angeles

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 22.10.2011
XTS, cel mai nou model Cadillac. va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie. Acest automobil de lux înlocuiește modelele DTS și STS în gama Cadillac.

Cadillac va prezenta noua sa navă admiral în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles luna viitoare. Modelul Cadillac XTS este versiunea de serie a conceptului XTS Platinum. Noul model va înlocui deja depășitele DTS și STS. Cadillac XTS va fi animat de un motor V6 pe benzină de 3.6 litri ce va dezvolta 320 CP și 372 Nm. Puterea va fi transmisă punții față dar va exista și opțiunea pentru transmisie integrală.

Cadillac XTS va fi dotat cu noul sistem multimedia numit CUE. Acesta a fost prezentat de curând și va putea fi regăsit și pe modelele Cadillac ATS și SRX. CUE vine de la Cadillac User Experience și oferă conectivitate Bluetooth, USB, MP3 și un afișaj de 8 inch sau opțional unul de 12.3 inch.

Salonul Auto de la Los Angeles 2011 se desfășoară în perioada 18-27 noiembrie.

Comentarii (6)

  • \__/
    Nu arata rau, nici la exterior, nici la interior.
    18 0
  • motorul e puternic,masina arata bine,interiorul e luxos...le-a iesit!
    19 0
  • Opinie
    Jos palaria!
    15 0
  • ?
    Tractiune fatza? cam aiurea... nu cred :| adik dak ma gandesc nitel si Audi a8 are tractiune fatza la motorizarile mai mici :D
    2 2
  • caddy
    Foarte reusita masina!! Va avea un cuvant de spus in clasa de lux.
    Astept sa vad si noul ATS.
    7 0
  • Auto din imagini,nu este varianta finala.Ramane de vazut cat la % va semana cu conceptul.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru