Noul BMW Seria 5 pentru piața din China: ampatament lung și ecran Theater Screen de 31 de inch

de Tiberiu Safta
Marti, 08.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a prezentat oficial noua generație Seria 5 pentru piața din China. Față de versiunea europeană, modelul pentru această țară primește un ampatament alungit, cu mai mult spațiu pentru pasagerii din spate, precum și ecranul Theater Screen, preluat de la Seria 7.

În primăvara acestui an, BMW a lansat oficial cea de-a opta generație a Seriei 5. Noul model, disponibil și în versiunea electrică i5, este deja comercializat pe piața din România, având un preț de pornire de 58.965 de euro pentru versiunea cu motoare termice.

Acum, constructorul bavarez a lansat o nouă versiune a berlinei din clasa executive, creată special pentru piața din China. La fel ca în restul lumii, noul BMW Seria 5 pentru China este oferit și în versiunea electrică i5. Aici se opresc asemănările, deoarece versiunea destinată Chinei primește un ampatament alungit, de unde rezultă mai mult spațiu la interior pentru pasagerii din spate.

Și că tot vorbeam de locurile din spate, noul Seria 5 pentru China primește și o dotare exclusivă, preluată de la Seria 7. Mai exact, este vorba despre Theater Screen, un display panoramic cu diagonală de 31.1 inch, cu rezoluție 8K și conectivitate la o rețea 5G.

De asemenea, versiunea pentru China primește și o noutate vizuală la exterior.

În zona montantului C este montată o siglă iluminată cu numele modelului. Astfel, sigla este iluminată cu alb în cazul versiunii cu motoare termice, respectiv cu albastru în cazul versiunii electrice.

La final, noul model mai vine echipat cu un sistem de climatizare pe 4 zone și cu un sistem audio Bowers & Wilkins. BMW nu a anunțat motorizările modelului destinate pieței din China și nici prețurile acestuia.

via BMW

Comentarii (2)

  • In functie de dimensiuni, acest ecran in spate s-ar putea extinde rapid si la alte clase, inclusiv hatchback. Dupa ce au cucerit bordul, acum ecranele cuceresc spatele. Mai ales daca ai copii!! :)
    1 1
  • Andrei
    Ecrane pe tetiere sunt de mult. Se vede ca n-ai copii :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru