Nissan Pathfinder renaște sub forma unui concept cu 7 locuri

de Tiberiu Safta
Miercuri, 19.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul Pathfinder, o mașină care anunță un nou model de serie pentru piața din China. Conceptul diferă de modelul Pathfinder de specificație americană și va fi transformat într-un SUV de serie cu 7 locuri.

Constructorul japonez tocmai a dezvăluit conceptul Pathfinder pentru piața din China. Mașina a fost prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Shanghai și anunță un viitor model de serie cu 7 locuri, ce va fi comercializat exclusiv în statul asiatic.

De altfel, conceptul Pathfinder prezintă un design foarte apropiat de cel al unui model de serie și oferă impresia că viitorul Pathfinder este doar la scurt timp de a fi lansat oficial. În partea din față avem o grilă de dimensiuni foarte mari, care integrează și câte 4 blocuri optice LED în părțile laterale. Deasupra lor avem și farurile LED principale cu câte 3 blocuri optice în partea superioară și cu o bandă LED unește cele două faruri.

Tot aici avem și o bară de protecție sculptată, cu două prize de aer laterale și o altă priză de aer mai mare în partea inferioară. Capota este și ea ușor sculptată, iar în zona aripilor avem și elemente de protecție vopsite în negru lucios, aflate în contrast cu nuanța de aur a caroseriei.

Inclusiv plafonul este vopsit în negru lucios și îi oferă conceptului un aspect two-tone.

În partea din spate, stopurile conțin tehnologie LED cu pixeli, iar inscripția Pathfinder de sub acestea este iluminată la rândul său. Evident, nu lipsește nici elementul de protecție montat în partea inferioară a barei.

Habitaclul conceptului Pathfinder are un design tipic minimalist, cu un instrumentar digital mare și un ecran central pentru sistemul multimedia. Planșa de bord, consola centrală și părțile superioare ale panourilor portierelor și ale volanului sunt vopsite în alb, în timp ce scaunele și părțile inferioare ale habitaclului sunt vopsite într-un negru contrastant. Tot aici avem și o multitudine de accente și cusături aurii pentru a se asorta cu exteriorul lui Pathfinder.

Conceptul este un SUV cu 7 locuri, iar la interior mai avem și un Heads-Up Display, butoane tactile pe volan și comenzi separate ale sistemului de climatizare pentru pasagerii din spate.

Nissan nu a dezvăluit nicio informație despre propulsorul noului concept și nici nu a oferit informații cu privire la data lansării viitoarei versiuni de serie.

În orice caz, viitorul model bazat pe acest concept va fi vândut exclusiv în China.

via Nissan

Comentarii (1)

  • Banditos
    adica 7 locuri pentru 14 chinezi
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru