China

Marti, 26 Septembrie 2023 | Modele noi

Chinezii prezintă o mașină sport electrică de 38.000 de euro cu design inspirat de Tesla Roadster

Compania chineză Small Sports Car a publicat imagini oficiale cu un model de performanță electric nou. Botezat SC-01, noul model aduce un propulsor electric de 435 de cai putere și promite un preț echivalent cu circa 38.000 de euro.
Joi, 07 Septembrie 2023 | General

Volkswagen schimbă strategia în lupta cu producătorii chinezi: dezvoltarea unei mașini se va face în 3 ani

Volkswagen a anunțat o nouă strategie în încercarea de a contracara ofensiva producătorilor chinezi de mașini electrice. Noua strategie constă într-un timp de dezvoltare mai rapid, dar care este și mai eficient în același timp.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Industrie

Tesla: două milioane de mașini electrice produse în China

Uzina Tesla din Shanghai a atins borna de 2 milioane de mașini construite. Cea mai mare fabrică de mașini electrice din lume produce modelele Tesla Model 3 și Model Y.
Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Modele noi

Chinezii au prezentat la Munchen un model electric dezvoltat împreună cu Huawei: autonomie de 700 km

Compania chineză Avatr a dezvăluit oficial modelul electric Avatr 12 în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Noul model este dezvoltat împreună cu Huawei și CATL, iar acesta oferă propulsoare electrice cu puteri până la 578 de cai putere.
Joi, 17 August 2023 | Industrie

China, cel mai mare exportator auto la nivel global. A depășit Japonia

China a depășit Japonia, în primul semestru din 2023, și a devenit cel mai mare exportator de automobile la nivel global. La finalul anului trecut, China a trecut pe locul 2 în fața Germaniei.
Joi, 17 August 2023 | Tehnologie

Chinezii au lansat o baterie revoluționară: autonomie de 400 de kilometri în doar 10 minute

Compania chineză CATL a prezentat un acumulator nou pentru mașinile electrice. Mai exact, mașinile care vor fi echipate cu această baterie vor putea primi o autonomie de 400 de kilometri în doar 10 minute la o stație de încărcare rapidă.
Marti, 08 August 2023 | Modele noi

Noul BMW Seria 5 pentru piața din China: ampatament lung și ecran Theater Screen de 31 de inch

BMW a prezentat oficial noua generație Seria 5 pentru piața din China. Față de versiunea europeană, modelul pentru această țară primește un ampatament alungit, cu mai mult spațiu pentru pasagerii din spate, precum și ecranul Theater Screen, preluat de la Seria 7.
Luni, 07 August 2023 | Modele noi

Prima imagine cu o nouă electrică din China: Luxeed este un rival pentru Tesla Model 3

Chinezii au publicat prima imagine oficială cu Luxeed, un nou model electric care să rivalizeze cu Tesla Model 3. Noul model a fost creat de către compania chineză Chery împreună cu Huawei.
Marti, 04 Iulie 2023 | Industrie

China, cel mai mare exportator de mașini în primul trimestru din 2023. A întrecut Japonia

China tocmai a întrecut Japonia și a devenit cel mai mare exportator de mașini, la nivel global, în primul trimestru din 2023. Mașinile de la mărci chinezești sunt tot mai prezente pe străzile din Europa.
Marti, 30 Mai 2023 | Modele noi

Noul Cadillac GT4, un SUV coupe cu un preț echivalent de 29.000 de euro

Cadillac a dezvăluit un nou model destinat exclusiv pentru piața din China. Noul model se numește GT4 și este un SUV coupe de dimensiuni compacte. Prețul de pornire al noului model este echivalentul a circa 29.000 de euro.
Marti, 30 Mai 2023 | Modele noi

Noul Cadillac CT6, o berlină de lux pentru China. Preț echivalent de 47.400 de euro

Cadillac a lansat noua sa berlină CT6 destinată exclusiv pieței auto din China. Noul model de lux al americanilor primește un motor relativ mic, de 233 de cai putere, însă primește tehnologie nouă la bord, cum ar fi un ecran de 33 de inch.
Duminica, 28 Mai 2023 | Industrie

Peste 50% din mașinile electrice vândute în 2022 au fost chinezești

Piața auto chineză, cea mai mare la nivel mondial, are și cel mai mare apetit pentru mașini electrice. Datele financiare ale anului 2022 arată că peste jumătate din toate mașinile electrice vândute global au fost comercializate de companii din China.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 21 Mai 2023 | Economic

China depășește Japonia și devine cel mai mare exportator de automobile din lume în 2023

Potrivit unor date oficiale noi, China a devenit cel mai mare exportator de automobile la nivel mondial în primul trimestru din acest an. Astfel, China a reușit să depășească Japonia pentru prima dată la acest capitol.
Vineri, 05 Mai 2023 | Industrie

Chinezii vor să lanseze în Europa modele electrice sub 30.000 de euro

Compania chineză Nio și-a anunțat planurile de a lansa în Europa mai multe modele electrice care să coste sub 30.000 de euro. Pentru asta, producătorul chinez va înființa două brand-uri separate.
Joi, 20 Aprilie 2023 | Modele noi

Chinezii revoluționează piața electricelor: SUV cu 750 km autonomie și preț de 31.800 euro

Xpeng a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul G6, un SUV coupe electric de clasă medie. Noul model promite o autonomie de 755 de kilometri cu o singură încărcare și este desenat de un scriitor de cărți SF.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Concepte

Nissan Pathfinder renaște sub forma unui concept cu 7 locuri

Nissan a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul Pathfinder, o mașină care anunță un nou model de serie pentru piața din China. Conceptul diferă de modelul Pathfinder de specificație americană și va fi transformat într-un SUV de serie cu 7 locuri.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Modele noi

BMW lansează versiuni cu ampatament mărit pentru X1 și iX1

BMW a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai versiuni alungite pentru SUV-urile X1 și iX1. Noile modele cu ampatament mai lung sunt disponibile doar pentru piața din China.
Luni, 27 Martie 2023 | Industrie

Un nou producător chinez aterizează în Europa. Va lansa 5 modele electrice noi până în 2025

Chinezii de la Zeekr urmează să ajungă oficial pe piața din Europa la finalul acestui an. Producătorul de mașini electrice spune că va lansa nu mai puțin de 5 modele electrice noi până la jumătatea deceniului.
Marti, 28 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii prezintă Jetour Traveller, un SUV hibrid de 20.000 de euro, desenat de un designer Porsche

Marca chineză Jetour a publicat primele imagini oficiale cu un nou SUV, numit Traveller. Noul model este desenat de un fost designer Porsche, care s-a ocupat anterior de mai multe modele celebre ca 918 Spyder și Cayman.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Industrie

Chinezii de la BYD vor să construiască o fabrică de mașini electrice în Europa

Compania chineză BYD, unul dintre cei mai mari constructori de automobile din țara asiatică, dorește să se extindă în Europa și să deschidă o fabrică nouă pe Bătrânul Continent. Anterior, constructorul chinez era în cărți pentru posibila preluare a unei uzine Ford din Germania.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru