China

Joi, 26 Martie 2020 | Industrie

PSA a redeschis fabrica din Wuhan: constructorii susțin că piața chineză dă semne de revenire

Grupul PSA a anunțat redeschiderea fabricii din orașul Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus ce izbucnise în China. Uzina este deținută de PSA împreună cu producătorul local Dongfeng.
Marti, 24 Martie 2020 | Industrie

Daimler redeschide fabrica din China: “Cererea începe să crească ușor, suntem optimiști”

Daimler a redeschis fabrica și majoritatea dealerilor din China, iar “clienții au început să revină”, potrivit CEO-ului grupului german. “Cererea începe să crească ușor, suntem optimiști”, a declarat Ola Kallenius.
Marti, 24 Martie 2020 | General

Soluție inedită pentru predarea mașinilor către clienți: Geely trimite cheile mașinii cu drona la domiciliul clientului

Geely a anunțat că mașinile comandate în China sunt dezinfectate înainte de a fi expediate la destinatar, în timp ce cheile sunt trimise cu ajutorul unor drone până la adresele de domiciliu ale clienților.
Luni, 23 Martie 2020 | Industrie

China vede luminița de la capătul tunelului: "Dacă scăpăm de coronavirus înainte de luna aprilie, piața auto va scădea cu numai 5% în 2020"

China anticipează că piața auto locală va înregistra în acest an o scădere de numai 5% dacă statul asiatic va reuși să elimine epidemia de coronavirus SARS-CoV-2 înainte de luna aprilie.
Sambata, 21 Martie 2020 | Industrie

Industria auto din China își revine: 91% dintre showroom-uri s-au redeschis, dar clienții sunt la jumătate față de anul trecut

După pauza forțată de epidemia virală care afectează întreg Globul, în China s-au redeschis peste 90% dintre showroom-uri. Vânzările și traficul de clienți se află încă la jumătate față de aceeași perioadă a anului trecut.
Sambata, 14 Martie 2020 | Industrie

Uzinele auto din China reîncep producția de mașini: Renault, Grupul PSA, Nissan și Honda se numără printre beneficiari

Uzinele auto din China își vor putea relua activitatea în această perioadă ca urmare a scăderii drastice a numărului de cazuri de coronavirus Covid-19.
Joi, 05 Martie 2020 | General

Tesla a instalat procesoare mai vechi și mai lente pe unitățile Model 3 pentru China: "Livrările noilor procesoare întârzie din cauza coronavirusului"

Tesla a instalat procesoare mai vechi și mai lente pe unitățile Model 3 comercializate în China fără să informeze în prealabil cumpărătorii. Constructorul american justifică decizia prin faptul că livrările noilor procesoare întârzie din cauza coronavirusului.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Industrie

Vânzările de mașini au scăzut în China cu 80% în luna februarie: Toyota a raportat o scădere de 70%

Vânzările de mașini au scăzut în China cu 80% în luna februarie din cauza epidemiei de coronavirus. Japonezii de la Toyota au raportat o scădere de 70% a vânzărilor în această perioadă.
Joi, 06 Februarie 2020 | F1 TOP

Formula 1 nu renunță la cursa din China: "Dacă va fi amânată, vom încerca să o reprogramăm la sfârșitul sezonului"

Formula 1 va încerca să găsească o dată alternativa pentru Marele Premiu al Chinei dacă etapa programată în 19 aprilie va fi amânată din cauza coronavirusului.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | Industrie

Cea mai mare piață auto din lume, în declin pentru al doilea an la rând: vânzările de mașini electrice au scăzut în premieră

Cea mai mare piață auto din lume a scăzut pentru al doilea an la rând. China a înregistrat vânzări de 25.8 milioane de vehicule în 2019, cu 8.2% mai puțin față de anul precedent. În premieră pentru piața chineză, vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in au scăzut și ele în 2019.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Modele noi

Tesla anunță planuri ambițioase pentru uzina din China: "Vrem să dezvoltăm un model nou pe care să-l vindem la nivel global"

Elon Musk a anunțat că Tesla intenționează să dezvolte în China un model complet nou pe care să-l comercializeze ulterior la nivel global.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

China anticipează o scădere cu 8% a vânzărilor de mașini în 2019: "Calitatea mai bună a mașinilor, unul dintre motive"

China anticipează un volum de 26 de milioane de mașini comercializate în 2019, în scădere cu 8% comparativ cu anul trecut, iar printre motivele citate se numără calitatea mai bună a producției și noile norme de poluare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 August 2019 | Industrie

China analizează interzicerea mașinilor pe benzină în anumite regiuni ale țării: “eliminarea completă”, un scenariu improbabil

China analizează ideea de a interzice mașinile pe benzină în anumite regiuni ale țării, ca o măsură suplimentară de promovare a vehiculelor electrice. Chinezii cred însă că eliminarea completă din circulație a mașinilor pe benzină este un scenariu puțin probabil.
Luni, 12 August 2019 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice și hibrizi, prima scădere în China după doi ani: cea mai mare piață auto continuă declinul

Vânzările de mașini electrice și hibrizi din China au scăzut cu 4.7% în iulie, aceasta fiind prima scădere în decursul ultimilor doi ani. Cea mai mare piață auto din lume a fost pe minus pentru a 13-a lună la rând.
Duminica, 11 August 2019 | Masini electrice si hibride

Vânzările globale de mașini electrice s-au dublat în prima jumătate a anului: China și Tesla Model 3, principalii factori

Peste 765.000 de mașini electrice s-au comercializat la nivel global în prima jumătate a anului, de aproape două ori mai multe decât în perioada similară a anului trecut, datorită cererii din China și a vânzărilor înregistrate de Tesla Model 3.
Sambata, 10 August 2019 | Industrie

Grupul PSA vrea să închidă două fabrici din China: francezii vor concedia 4.000 de angajați

Grupul PSA vrea să închidă două dintre cele 4 fabrici pe care le deține în China alături de compania locală Dongfeng. Totodată, francezii vor să concedieze 4.000 de oameni, adică jumătate din forța de muncă, cu scopul de a reduce pierderile pe o piață în continuă scădere.
Joi, 08 August 2019 | Industrie

Honda cheamă în service peste 200.000 de unități Accord: clienții chinezi s-au plâns că motorul pierde putere în anumite situații

Honda a anunțat un recall pentru peste 200.000 de unități Accord în China, după ce clienții au acuzat că motoarele pierd putere în anumite situații. Problema ar fi fost cauzată de intercooler, care ar reduce viteza motorului pentru a proteja vehiculul de un eventual incendiu.
Marti, 23 Iulie 2019 | Industrie

Chinezii de la BAIC au cumpărat 5% din Daimler: grupul german spune că investiția este “binevenită”

Grupul chinez BAIC a cumpărat 5% din acțiunile Daimler, nemții spunând că investiția este “binevenită”. Tranzacția vine după ce, anul trecut, miliardarul Li Shufu (președintele Geely) a cumpărat 9.69% din Daimler pentru aproximativ 9 miliarde de dolari.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota va colabora cu BYD pentru a produce SUV-uri și sedanuri electrice: primele modele vor fi lansate anul viitor în China

Toyota și chinezii de la BYD au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea și producerea de mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume. Primele SUV-uri și sedanuri electrice sub brandul Toyota vor fi lansate în prima parte a anului 2020.
Miercuri, 17 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault va produce mașini electrice în China cu un partener Ford: joint-venture cu chinezii de la Jiangling

Grupul Renault a anunțat că va înființa o companie de tip joint-venture în China, cu scopul să dezvolte și să producă vehicule electrice. Colaborarea a fost semnată cu Jiangling Motors, cei care au un parteneriat asemănător și cu Ford și care produc modele sub sigla americanilor pe piața chineză.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru