Prima imagine cu noul concept electric Honda e:N2

de Tiberiu Safta
Luni, 07.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a publicat o imagine oficială cu noul concept electric e:N2. Această mașină anunță o viitoare familie de modele electrice care vor fi vândute exclusiv pe piața auto din China.

Constructorul japonez ne oferă o primă imagine oficială cu un nou concept electric. Acesta se numește e:N2 și anunță o nouă familie de modele pur electrice pentru piața auto din China. Țara asiatică este una dintre cele mai importante piețe pentru mașinile electrice, iar constructorul nipon a început să comercializeze mai multe modele cu zero emisii destinate exclusiv acestei piețe.

Chiar dacă Honda ne oferă doar o singură imagine, noul concept e:N2 a fost expus în cadrul unei expoziții de mașini de import din Shaghai. Aspectul conceptului este unul interesant, cu o parte frontală foarte ascuțită și evidențiată de către benzile iluminate în zona centrală și la extremitățile aripilor din față.

În imagine se pot vedea părțile laterale ușor sculptate, alături de oglinzi foarte subțiri și jante desenate în scopuri aerodinamice. În partea din spate se pot vedea și stopurile, care se extind până în zona aripilor din spate.

Honda nu a oferit nicio imagine cu habitaclul conceptului, însă spune despre acesta că este digitalizat și are un design minimalist, alături de iluminare ambientală și de funcții speciale pentru pasageri prin sistemul Honda Connect.

Conceptul este bazat pe platforma dedicată e:N Architecture F, o platformă folosită și la modelele din seria e:N.

Viitoarele modele electrice Honda e:N Series vor fi vândute exclusiv în China prin companiile Dongfeng Honda și GAC Honda. Constructorul japonez oferă pe această piață SUV-urile electrice e:NS1 și e:NP1.

via Honda

Comentarii (1)

  • https://www.carscoops.com/2022/11/honda-en2-concept-unveiled-in-china-could-preview-a-future-ev/
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru