Noul Buick Electra E5 este un SUV electric pentru piața din China

de Alexandru Monenciu
Marti, 20.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Buick a publicat primele imagini și informații despre noul SUV electric Electra E5, gândit exclusiv pentru piața din China. Acesta are 245 CP și este dezvoltat, în premieră, pe platforma Ultium.

Buick își consolidează poziția pe piața din China cu un SUV electric, denumit Electra E5. Acesta este primul dezvoltat pe platforma Ultium și a fost anunțat de conceptul Electra-X, prezentat în vara acestui an.

Noul Buick Electra E5 are o lungime de 4.892 de milimetri, 1.905 milimetri sunt trecuți în dreptul lățimii, are o înălțime de 1.655 milimetri, iar ampatamentul măsoară 2.954 milimetri.

Din punct de vedere estetic, SUV-ul cu zero emisii propune faruri inspirate de lumea aviației, grilă trapezoidală, închisă, un logo nou care a fost integrat și în stopurile unite de o bandă LED, iar mânerele portierelor se retrag în caroserie. Toate aceste elemente sunt specifice noului limbaj de design al companiei, denumit Pure.

La interior, pasagerii vor regăsi noua generație a tehnologiei Virtual Cockpit. Din păcate, acestea sunt singurele informații oferite, momentan, de către Buick.

Totodată, știm că noul Electra E5 are o masă proprie de 2.570 de kilograme, iar sistemul de propulsie electric dezvoltă 245 de cai putere.

SUV-ul cu zero emisii va debuta pe piața din China în prima jumătatea a anului 2023.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • Maşină produsă în China şi vândută în China cu sigla americană

    O să ajungem, Vestul să tăiem frunze la câini şi China să producă tot
    4 1
  • seamana a porche. sau daca copiaza gm nu se pune?
    1 1
  • Victor
    Pentru ca doar acolo mai are succes Buick, e o poveste foarte interesanta, dupa cum zic baietii de la Donut.

    https://www.youtube.com/watch?v=MGy2Ifitim8
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru