Buick

Joi, 02 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Și americanii iubesc ecranele mari: cel mai nou SUV Buick are un display de 30 de inch

Buick a publicat o serie de imagini cu interiorul noului SUV electric Electra E5, dezvoltat exclusiv pentru piața din China. Piesa de rezistență este, fără îndoială, display-ul de 30 de inch care integrează instrumentarul de bord și sistemul multimedia.
Vineri, 30 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

SUV-ul electric Buick Electra E5 a intrat în pre-producție. Exclusiv pentru China

SUV-ul cu zero emisii Buick Electra E5 a intrat în pre-producție la uzina din Wuhan, China. Modelul este destinat exclusiv acestei țări.
Marti, 20 Decembrie 2022 | Modele noi

Noul Buick Electra E5 este un SUV electric pentru piața din China

Buick a publicat primele imagini și informații despre noul SUV electric Electra E5, gândit exclusiv pentru piața din China. Acesta are 245 CP și este dezvoltat, în premieră, pe platforma Ultium.
Luni, 29 August 2022 | Modele noi

Buick Envista: SUV compact pentru China. Introduce un nou limbaj de design la nivel global

Buick a publicat primele imagini cu noul SUV compact Envista, dezvoltat special pentru piața din China. Mai interesant este că, potrivit constructorului american, Envista introduce un nou limbaj de design la nivel global.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Concepte

Buick prezintă conceptul electric Wildcat. Primul model cu zero emisii vine în 2024

Buick a publicat primele imagini și informații despre noul concept electric Wildcat. Totodată, aflăm că primul model cu zero emisii al mărcii va fi lansat pe piața americană în 2024.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | GENEVA 2016

Opel GT Concept: surpriza germanilor vine la scurt timp după Buick Avista. Să ne rugăm pentru o înrudire?

După ce am văzuit Buick Avista la Salonul de la Detroit, ne-am rugat ca Opel să împrumute din designul futurist al fratelui său de dincolo de Ocean. Prin urmare, la Geneva, Opel ne promite GT Concept.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Concepte

Buick Avista se joacă cu imaginația noastră: așa ar trebui să arate Opel Insignia Coupe?

Buick a dezvăluit la Salonul de la Detroit conceptul Avista, un coupe cu patru locuri, de dimensiuni generoase, care ar putea anticipa un Opel Insignia Coupe.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Industrie

iPhonizarea industriei auto: americanii vor cumpăra maşini americane produse în China

General Motors va comercializa în Statele Unite modelul Buick Envision produs integral în China. "Calitatea producţiei din China îndeplineşte cerinţele celei mai restrictive pieţe din lume".
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Industrie

General Motors a primit o amendă de 900 de milioane de dolari pentru tratarea necorespunzătoare a unei rechemări în service

Compania americană General Motors a fost penalizată cu o amendă de 900 de milioane de dolari pentru răspunsul inițial necorespunzător la o campanie de rechemare în service pentru remedierea unor defecte la contactele unor mașini produse de corporație.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Adam ar putea să fie vândut şi în SUA sub sigla Buick

După Insignia şi Cascada, modelul Adam ar putea fi vândut în reţeaua General Motors din SUA în reprezentanţele Buick. Abia cea de-a doua generaţie a lui Adam ar putea să ajungă în SUA, spun sursele citate din cadrul General Motors.
Duminica, 18 Ianuarie 2015 | Economic

General Motors a vândut aproape 10 milioane de automobile în 2014

General Motors a încheiat anul 2014 cu o creștere a vânzărilor de 2% pe plan mondial. Grupul american a vândut 9.92 milioane de automobile în toată lumea. Cele mai bune piețe au fost Statele Unite ale Americii și China.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Buick Avenir prezintă viitoarea navă amiral a mărcii americane

Buick s-a prezentat la Salonul Auto de la Detroit cu un concept numit Avenir. Modelul prefigurează o viitoare navă amiral a mărcii, al cărui nume semnifică viitor în limba franceză.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 11 Ianuarie 2015 | Modele noi

Buick Cascada - varianta americană a decapotabilei Opel a debutat oficial

General Motors va comercializa modelul decapotabil Cascada și pe piața nord-americană, dar sub marca Buick. Modelul decapotabil va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit.
Vineri, 28 Martie 2014 | Industrie

Opel va construi în Germania şi un model Buick, exclusiv pentru piaţa americană

Fabrica Opel din Ruesselsheim, Germania, va produce două modele noi din 2016. Dintre acestea, unul va purta sigla Buick şi va fi comercializat doar pe piaţa din Statele Unite ale Americii.
Marti, 25 Iunie 2013 | Industrie

Şeful GM: ”Mi-aş dori să le văd pe Adam şi Cascada în showroom-urile din SUA”

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că ar dori să vândă modelele Adam şi Cascada şi pe piaţa din SUA, în cadrul reprezentanţelor Buick.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Modele noi

Buick Encore, fratele american al crossover-ului Opel Mokka

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi designul viitorului model Opel Mokka, nu trebuie decât să priviţi la fratele său american, Buick Encore. Ambele crossovere mici sunt bazate pe Opel Corsa.
Joi, 02 Iunie 2011 | Industrie

Presa americană: GM va aduce două modele Buick în Europa sub sigla Opel

Sedanul de segment mare Buick LaCrosse şi crossoverul Buick Enclave vor fi "adoptate" de Opel şi aduse în Europa odată cu noile generaţii. Informaţia a apărut în SUA.
Luni, 09 Mai 2011 | General

Licitaţie pentru maşinile vedetă din Scooby Doo, Fast&Furious şi Indiana Jones

O casă de licitaţii din Statele Unite va scoate la vânzare mai multe maşini de colecţie, devenite celebre după ce au debutat în filme de la Hollywood.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Concepte

SHANGHAI 2011: Buick Envision Concept anunţă un crossover interesant

Crossoverele compacte au ajuns să fie studiate în detaliu până şi de constructorii americani, obişnuiţi cu forme mult mai masive. Envision Concept, creat ed Buick pentru China, este un exemplu bun în acest sens.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Siguranta

GM va face un recall de 1.5 milioane de vehicule în SUA

Un sistem de încălzire al lichidului de spălat parbrizul i-a făcut pe cei de la GM să demareze un recall de 1.5 milioane de unităţi în Statele Unite ale Americii. Furnizorul acestui sistem a dat faliment în urmă cu doi ani, în urma unui recall legat de acelaşi sistem.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Opel, Volvo, VW, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru