Buick Envista: SUV compact pentru China. Introduce un nou limbaj de design la nivel global

de Alexandru Monenciu
Luni, 29.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Buick a publicat primele imagini cu noul SUV compact Envista, dezvoltat special pentru piața din China. Mai interesant este că, potrivit constructorului american, Envista introduce un nou limbaj de design la nivel global.

Constructorul american de automobile prezintă noul Envista. Acesta este descris ca fiind un SUV compact, dezvoltat pentru publicul tânăr din China.

Buick Envista are o lungime de 4.638 de milimetri, o lățime de 1.816 milimetri, 1.565 de milimetri sunt trecuți în dreptul înălțimii, iar ampatamentul este de 2.700 milimetri.

Mai interesant decât lansarea propriu zisă este faptul că, potrivit celor de la Buick, Envista introduce un limbaj de design nou care va fi preluat de viitoarele modele comercializate de marca americană la nivel global.

Acesta este inspirat de conceptul Electra-X și propune, printre altele, o grilă frontală de dimensiuni generoase, faruri subțiri, elemente de protecție din plastic și o alură de coupe.

Pentru interior, Buick a pregătit două display-uri de 10.25 inch, unul pentru instrumentarul de bord digital și celălalt pentru sistemul multimedia. Acesta din urmă utilizează o navigație oferită de Baidu.

Noul Envista poate fi comandat cu o singură motorizare pe benzină.

Unitatea de 1.5 litri Ecotec dezvoltă 181 de cai putere și vine în compania unei transmisii CVT. SUV-ul atinge 100 de km/h în 7.9 secunde.

via Buick

Comentarii (5)

  • ce deja-fu imi da fata asta de Kona electric si lateral de Citroen C4...
    9 1
  • 1.5 ecotec cvt , ha ha ha ...

    Ecoteț mai degrabă...

    Parcă şi văd chinezii îngrămădindu-se să cumpere aşa ceva, ha ha ha
    3 8
  • 1.5 ecotec cvt , ha ha ha ...

    Ecoteț mai degrabă...

    Parcă şi văd chinezii îngrămădindu-se să cumpere aşa ceva, ha ha ha
    3 8
  • ...Și unde e noul limbaj de design? Că "grilă frontală de dimensiuni generoase, faruri subțiri, elemente de protecție din plastic și o alură de coupe." este noua uniformă auto de vreo 10-12 ani.
    9 0
  • nu vreau sa fiu rau, dar ca design, asta e unul dintre cele mai insipide, nememorabile si neoriginale modele noi de masini din ultima vreme. nici ca tehnologie nu vine cu ceva nou, aceleasi elemente vechi, arhi-uzitate.

    ma uit la ce creaza firmele chineze si as zice ca nu duc lipsa deloc de originalitate acum...cum ar putea un buick sa le puna in dificultate? si nu zic de superbele xpeng, nio sau alte electrice, zic de masinile clasice de la dfsk, faw, baic si altele care mai ajung si pe la noi.

    chinezii vin tare, asta e clar. vom ajunge sa refuzam o masina chinezeasca poate doar pe motive politice sau de politici de mediu sau de etica a fabricatiei, dar ca produse in sine, azi 2022, masinile din china, am curaj sa zic ca nu sunt mai prejos deloc decat cele europene (exclud triada, totusi) la niciun capitol (design, dotari, confort, conceptie, performante, conducere, tehnologie la bord), chiar nici la ultradelicatul capitol siguranta. vedeti recenziile lor pe youtube.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru