Licitaţie pentru maşinile vedetă din Scooby Doo, Fast&Furious şi Indiana Jones

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.05.2011
O casă de licitaţii din Statele Unite va scoate la vânzare mai multe maşini de colecţie, devenite celebre după ce au debutat în filme de la Hollywood.

La începutul lunii se pregăteşte o licitaţie importantă pentru toţi colecţionarii de automobile celebre. Muzeul Volo Auto din Illinois va scoate la vânzare o serie de maşini celebre, care se pot lăuda cu apariţii cinematografice legendare.

Filmul The Dark Knight aduce pe scena evenimentului două exemplare: o maşină de poliţie inscripţionată cu logo-ul poliţiei din Gotham City şi maşina personajului Joker, interpretat de regretatul Heath Ledger. Celebrul actor s-a aflat la volanul unei camionete cu jante de 18 inch în confruntarea sa cu Batman.

Tot în cadrul licitaţiei cumpărătorii vor putea avea ocazia să achiziţioneze mai multe maşini din episodul al patrulea al seriei Fast and Furious, printre care un Camaro F-Bomb, un Infini G35, un Buick condus de Vin Diesel în deschiderea peliculei şi un Chevelle din 1970. Nu vor lipsi nici maşina lui Scooby Doo, celebrul Mistery Machine, alături de care se va afla şi General Lee din pelicula Dukes of Hazzard.

Filmul de aventuri Indiana Jones va alinia pe scenă un vehicul militar Gaz şi un Dodge de aceeaşi natură.

Vor mai putea fi cumpărate maşini care au apărut în filme ca Herbie: Fully Loaded sau Robocop. Deşi unele exemplare nu sunt în perfectă stare de funcţionare, organizatorii se aşteapta ca ele să fie recondiţionate de noii proprietari, care vor plăti bani grei pentru ele. Pentru lista completă a maşinilor scoase la licitaţie, click aici

via | stuff

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru