Și americanii iubesc ecranele mari: cel mai nou SUV Buick are un display de 30 de inch

de Alexandru Monenciu
Joi, 02.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Buick a publicat o serie de imagini cu interiorul noului SUV electric Electra E5, dezvoltat exclusiv pentru piața din China. Piesa de rezistență este, fără îndoială, display-ul de 30 de inch care integrează instrumentarul de bord și sistemul multimedia.

La finalul anului trecut, Buick a prezentat un SUV electric gândit exclusiv pentru piața din China. Numele său este Electra E5, are 245 de cai putere și este dezvoltat, în premieră, pe arhitectura Ultium.

Acum, constructorul american a publicat primele imagini cu interiorul noului Electra E5.

Primul pe care îl observi este display-ul OLED de 30 de inch, care afișează atât informațiile instrumentarului de bord cât și pe cele ale sistemului multimedia. Cel de la volan are la dispoziție și un Head-up Display de 12.6 inch.

Mai departe, Buick Electra E5 are zonă de încărcare prin inducție pentru telefon, Apple CarPlay fără fir, conexiune 5G și actualizări over-the-air.

Habitaclul este animat de un sistem de iluminare ambientală cu 121 de culori care, dacă vrei, se pot schimba în funcție de muzica pe care o asculți.

În ceea ce privește spațiul interior, pasagerii din spate au 1.030 mm spațiu la picioare, iar portbagajul are un volum de încărcare de până la 1.658 de litri.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • O alta masina oribila, facuta cu prost gust si fara design. Zici ca e ceva chinezism de duzina.
    Ah stai chiar este un chinezism de duzina. Toate arata la fel,
    8 2
  • Banditos
    Interior frumos, elegant, de bun gust. exteriorul mai comun. Pentru cei carora nu le place...exista alternative. Alin, tie ce masina ti-ar placea/iti place?
    4 4
  • Ecrane mari, stupide, inutile.
    Cand conduci, nu te uiti la televizor.
    De altfel, e o moda care va disparea.
    5 3
  • nu stiu ce varste aveti voi cei care comentati, dar mai stati de vorba cu cei tineri, ca sa vedeti daca si cand va disparea moda. pe ei aproape doar asta ii intereseaza: camere, ecrane, senzori, aplicatii, design si orice sisteme de confort care ajuta sau preiau integral sarcinile sofatului. partea de mecanica/propulsie despre care discuta intre ei infocat "pasionatii" aproape ca nu mai conteaza pentru generatiile noi si tot de-asta ei accepta motorizarile electrice sau hibride fara probleme de nostalgie sau de alt fel.
    4 1
  • Banditos
    @eu

    mai degraba "strugurii e acri"

    Imo, vizual, totul arata foarte ok. Practic, lasand la o parte fiabilitatea ecranelor (cu toate ca sunt verificate si rasverificate si testate) daca ai ghinionul sa le lovesti din neatentie...naiba te vede.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru