Italia: Două exemplare Lotus Evora S pentru Carabinieri

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.07.2011
Carabinerii italieni vor folosi vreme de doi ani două exemplare Lotus Evora S. Modelul britanic va fi folosit la Roma şi la Milano.

După ce poliţia italiană a primit un Lambroghini Gallardo pentru a patrula pe autostradă, şi divizia de Carabinieri, o structură a armatei care acţionează şi ca poliţie militară şi ca poliţie civilă, va primi două exemplare Lotus Evora S. Cele două exemplare ale sportivei britanice, pregătite special de constructorul din insulă, vor deservi unităţile din Roma şi Milano pentru următorii doi ani.

Printre echipamentele specifice unei maşini de poliţie, cele două exemplare Lotus Evora S vor fi echipate cu cea mai nouă tehnologie de recunoaştere a vocii dar şi cu un compartiment de refrigerare în spatele scaunelor faţă, destinat transportului de organe şi sânge.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei italiene, colonelul Marco Minucci, doar şoferii special antrenaţi vor sta la volanul celor două maşini. "Nu oricine poate conduce aceste maşini de intervenţie. Vom alege cu grijă o serie de membri ai echipei noastre, care vor merge mai apoi să se familiarizeze cu potenţialul uriaş al maşinii pe circuitul Lotus de la Hethel", a subliniat Minucci.

La rândul său, Dany Bahar, preşedintele executiv Lotus, a declarat: "Toată lumea ştie că Italia îşi are propria rezervă de supercaruri de excepţie, de aceea este o onoare pentru un brand de talia Lotus să se afle în serviciul acestei ţări."

via | carscoop

Comentarii (1)

  • britanicii au un simt al umorului mai ciudat si vor sa le aduca aminte broascarilor ca la anu vor scoate pe piata un model care seamana izbitor de mult cu evora s
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru