Dodge pregateste un frate american pentru Fiat Punto Evo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.02.2010
O schita aparuta in cadrul Salonului Auto de la Chicago, la standul Dodge, a tradat intentiile brandului american de a dezvolta un model subcompact, care sa imprumute platforma si motorizarile lui Fiat Punto Evo.

Intentiile Dodge, de a-si reinventa gama de modele, au fost tradate in cadrul ultimei editii a Salonului Auto de la Chicago, unde americanii au scapat intentionat o schita oficiala a unui viitor model de clasa mica.

Prelucrarea digitala expusa intr-un film de prezentare ce a rulat la standul americanilor, a dezvaluit publicului primele roade ale colaborarii dintre Chrysler si Fiat: un model sub-compact, destinat pietei americane.

Ralph Gilles, presedintele subsidiarului Chrysler a refuzat sa ofere detalii despre schita, insa ne putem astepta ca in urmatorii ani Dodge sa debuteze pe segmentul B. Daca va fi asa, modelul american va prelua platforma, o serie de componente interne dar si motorizarile fratilor de pe Batranul Continent, Fiat Punto Evo si Alfa Romeo MiTo.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • mareAN
    punto pe STEROIZI
    arata bine , un italian indopat de steroizi si umflat in pectorali pentru a impresiona europencele , chiar daca pare prea agresiv s-ar putea sa prinda si la noi, a se vedea si noul Spark care va rupe piatA "piticilor de oras" CU UN DESIGN AGRESIV
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru