Abarth Punto Evo primeste motorul MultiAir de 170 CP

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.10.2009
Versiunea revizuita a modelului sportiv Abarth Grande Punto va primi sub capota motorul Turbo MultiAir de 170 de cai putere regasit pe MiTo dar si o cutie cu dublu ambreiaj.

Faceliftul suferit de Grande Punto ii forteaza oarecum si pe cei de la Abarth, divizia de performanta a constructorului italian, sa isi actualizeze oferta pentru clientii amatori de senzatii tari intr-un model subcompact.

Din primele informatii se pare ca versiunea imbunatatita a noului Abarth Punto Evo va beneficia de serviciile motorului 1.4 Turbo MultiAir, introdus de Alfa Romeo pe editia speciala Quadrifoglio Verde, cu ocazia ultimei editieii a Salonului de la Frankfurt. In aceste conditii, sub capota versiunii sportive se vor gasi 170 de cai putere.

Introducerea noului motor lasa loc unor speculatii pe marginea versiunii de performanta Punto Evo EsseEsse, care ar putea ajunge sa livreze pana la 200 de cai putere.

O alta noutate care ar putea sa isi faca loc treptat in toata gama Abarth este cutia automata cu dubla ambreiere si sase rapoarte, ce urmeaza sa debuteze pe Alfa MiTo. Noua transmisie este o solutie contemporana care isi va face loc treptat pe toate modelele grupului italian, inclusiv pe viitorul compact Alfa Romeo Milano.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru