Alfa Romeo Milano

Marti, 16 Aprilie | General

Alfa Romeo schimbă numele primului său model electric: Milano devine Junior

Alfa Romeo a confirmat oficial că schimbă numele primului său model electric din Milano în Junior. Schimbarea vine după ce guvernul italian și-a exprimat nemulțumirea față de numele ales pentru o mașină produsă în afara Italiei.
Duminica, 14 Aprilie | Industrie

Guvernul italian critică Alfa Romeo: "Un model numit Milano nu poate fi construit în Polonia"

Ministrul industriei din Italia a lansat un val de critici pentru Alfa Romeo, după ce brand-ul din Milano a decis să construiască primul său model cu zero emisii în Polonia.
Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Aceasta este noua Alfa Romeo Milano, primul model electric al mărcii

Alfa Romeo a dezvăluit oficial noul Milano, un crossover de dimensiuni compacte. Noul model propune un limbaj de design complet nou și radical pentru marca italiană, iar acesta primește o versiune hibridă, precum și două versiuni electrice cu până la 240 de cai putere.
Joi, 25 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul Alfa Romeo Milano, primul model electric al italienilor

Alfa Romeo a publicat o serie de imagini noi cu viitorul Milano. Prototipurile sunt testate în prezent la centrul tehnic din Balocco, iar debutul este programat pentru data de 10 aprilie.
Vineri, 15 Decembrie 2023 | Industrie

Viitorul SUV Alfa Romeo va fi numit Milano: debut în 2024

Constructorul italian de automobile a dezvăluit numele viitorului său SUV subcompact: Milano. Debutul este programat pentru luna aprilie 2024.
Luni, 30 Noiembrie 2009 | Modele noi

Alfa Romeo se razgandeste: inlocuitorul lui 147 se va numi Giulietta

Desi timp de o jumatate de an era clar faptul ca numele succesorului lui 147 va fi Milano, Alfa Romeo s-a razgandit in ultimul moment. Denumirea finala: Giulietta.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Abarth Punto Evo primeste motorul MultiAir de 170 CP

Versiunea revizuita a modelului sportiv Abarth Grande Punto va primi sub capota motorul Turbo MultiAir de 170 de cai putere regasit pe MiTo dar si o cutie cu dublu ambreiaj.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo MiTo, Giulietta, Milano, Multiair, Alfa Romeo Milano, Abarth Punto Evo, Alfa Romeo 147, Abarth Grande Punto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru