Salonul Auto de la Geneva 2015

Alfa Romeo MiTo Racer: ediţie specială inspirată de succesul în motorsport

Publicat Marti, 24.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Alfa Romeo MiTo Racer: ediţie specială inspirată de succesul în motorsport - Poza 1
Alfa Romeo MiTo Racer: ediţie specială inspirată de succesul în motorsport - Poza 2
Alfa Romeo MiTo Racer: ediţie specială inspirată de succesul în motorsport - Poza 3
Alfa Romeo MiTo Racer: ediţie specială inspirată de succesul în motorsport - Poza 4
Alfa Romeo MiTo Racer: ediţie specială inspirată de succesul în motorsport - Poza 5
Alfa Romeo MiTo Racer: ediţie specială inspirată de succesul în motorsport - Poza 6
Alfa Romeo va completa lista premierelor sale de la Geneva cu o ediţie specială a modelului MiTo. Ea se va numi Racer, va adopta elemente estetice sportive, însă nu va beneficia de resurse suplimentare sub capotă.

Pe lângă noul 4C Spider, lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit, în luna ianuarie, Alfa Romeo va mai aduce la Geneva şi o ediţie specială a bătrânului MiTo. Modelul subcompact al italienilor resimte trecerea anilor şi caută să îşi atragă clienţii cu ediţii personalizate cu atenţie.

Este şi cazul noului MiTo Racer, care beneficiază de un look inspirat de trecutul competiţional al brandului Alfa Romeo. Asta înseamnă pasaje ale roţilor mai generoase, jante de 17 inch cu finisaj de bronz, mânere ale portierelor cu finisaj cromat, contur pentru blocurile optice faţă şi spate, un eleron posterior, un spoiler redesenat, evacuare cromată şi un acoperiş cu motivul steagului alb-negru.

Pentru interior, Alfa Romeo a ales o serie de influenţe retro. Printre ele ar fi de notat tapiţeria gri şi maro pentru scaune, cusăturile contrastante de la nivelul volanului şi al covoraşelor, precum şi planşa de bord neagra.

Deşi numele sugerează anumite legături cu sportivitatea, sub capotă nu regăsim nimic special.

Ediţia specială MiTo va fi disponibilă cu motorizările actuale, inclusiv dieselul modest de 1.3 litri şi 85 de cai putere sau deja celebrul TwinAir de 0.9 litri şi 105 cai putere.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru