Duelurile zilei în Autovot 2016: BMW i3 vs. Mercedes Clasa C Coupe și Toyota Avensis vs. Skoda Superb

de Mircea Meşter
Vineri, 08.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Două modele germane de profil diferit se luptă astăzi pentru calificare la categoria Mașini Premium, în timp ce la Mașini Accesibile avem un duel în între doi reprezentanți de vârf ai segmentului mediu.

Ediția 2016 a competiției Autovot a ajuns în a treia zi de votare. În meciurile care se desfășoară astăzi avem patru modele pe cât de diferite, pe atât de interesante pentru publicul din România. 

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competiția din acest an vă este prezentată de Golden Brau și Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Mașini Premium: BMW i3 vs. Mercedes Clasa C Coupe

Nu urca niciodată la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice! Nu întâmplător, limita legală a alcoolemiei unui șofer este de 0,0%. Când vrei să rămâi în control, alege Golden Brau 0.0% alcool.


BMW i3 este prima electrică din gama celor de la BMW și reprezintă un pariu interesant al mărcii germane cu tehnologia într-o perioadă în care atenția publicului este îndreptată spre mașinile electrice. De partea cealaltă a baricadei se află Mercedes Clasa C Coupe, un model care duce mai departe designul noii familii de modele Mercedes și-l împachetează într-un "corp" atletic care își propune să atragă cât mai mulți dintre clienții lui Audi A5 și BMW Seria 4.
Evident, cele două modele se așează în segmente diferite ale pieței, însă acest lucru este mai puțin important atunci când competiția are în vedere criteriul popularității. Va câștiga inovativul BMW i3 sau senzualul Mercedes C Coupe?

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Premium.

Categoria Mașini Accesibile: Toyota Avensis vs. Skoda Superb

Maşina e cartea ta de vizită în trafic: ai grijă ca geamurile să fie curate, iar numerele vizibile.

Golden Brau
Ghidul Bunelor Maniere la volan
În zona modelelor de volum, duelul zilei ne-a pregăti o luptă între două modele lansate în 2015 în același segment de piață. Pe de o parte avem Toyota Avensis, model de tradiție în gama mărcii japoneze care se prezintă acum într-un design mult mai elaborat și care-și propune să aibă priză la publicul tânăr, care până acum era atras mai degrabă de modele mai mici din gama Toyota. În colțul opus se află Skoda Superb, care oferă odată cu noua generație un pachet spațiu-tehnologie-design extrem de atractiv pentru familiști.
Ca de obicei, Superb împachetează tot ceea ce are mai bun Skoda, fiind nava-amiral a mărcii din Cehia. Este la alegerea voastră dacă în competiție va merge mai departe designul fresh al lui Avensis sau abordarea complexă a noului Superb.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Accesibile.

 

Comentarii (5)

  • Anonim
    Medeline ai votat de pe toate conturile cu Toyota ?
    13 4
  • burebista
    @Anonim - a votat azi noapte toata ziua :))), si acuma pregateste o replica sub pseudonimul MirceaGeoana
    12 4
  • Am o contradictie... inima imi este la Benz, dar iubesc electricele...
    10 4
  • @zoe

    contradictia e o caracteristica a mintilor deschise...doar fanaticii au certitudini

    in cazul duelului de azi e cu atat mai dificil pentru ca masinile sunt pur si simplu diferite si se adreseaza in egala masura responsabilului dar si rebelului din noi
    8 3
  • As avea o intrebare pentru organizatori, pneurile din concurs se vor acorda in functie de preferintele castigatorului (de masina pe care o are acesta) sau sunt prestabilite?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru